’Kids don’t want to be Noel; They want to be Liam’ lyder en stemme i traileren til musikdokumentaren ’Liam Gallagher: As It Was’. Og det er jo rigtigt nok. Den tidligere Oasis-frontmand med den tykke Manchester accent har vundet hjerter verden over med selvsikre kommentarer som "I suppose I do get sad, but not for too long. I just look in the mirror and go, What a fucking good-looking fuck you are. And then I brighten up."

Men den nye dokumentar om Gallagher er ikke kun spækket med fede oneliners. Det er historien om, hvordan rockstjernen kæmpede sig tilbage til stjernerne efter sammenbruddet af Oasis fortalt af Liam Gallagher selv. 

Musikdokumentaren er ikke det eneste, vi hører til Gallagher for tiden, han har også et nyt album ude den 20. september. Et album, som ifølge den karasmatiske stjernes egne ord ’vil ændre jeres liv’.

Hvis du ikke kan vente på ’Liam Gallagher: As It Was’, så kan du fordrive ventetiden med musikdokumentaren ’Supersonic’. Filmen fra 2013 fortæller historien om Oasis, og det vil altså være den perfekte optakt til en film om, hvad der skete med Liam Gallagher efter opløsningen af legendariske Oasis.

’Liam Gallagher: As It Was’ er ude den 13. september.

Se traileren her: