Mysteriet om en af verdens mest notoriske seriemordere, Ted Bundy, der blev beundret af unge kvinder på grund af sine krystalblå øjne og charmerende talegave, bliver nu filmatiseret af Joe Berlinger og Netflix.

Ted Bundy nåede at dræbe over 30 kvinder og stikke af fra fængslet hele to gange.

Første gang var i 1977, hvor han flygtede ud gennem et vindue i pausen under en retssag mod ham i Aspen. Han nåede at være på fri fod i seks dage, hvor han forsøgte at flygte over et bjerg. På vejen brød han først ind i en hytte og stjal mad, tøj og en riffel, og senere i en campingvogn, hvor han stjal en vinterjakke. Men Ted Bundy for vild og endte med at stjæle en bil og køre tilbage mod Aspen. Da han sprang fra vinduet i Aspen forstuvede han sin ankel, og den store smerte fik ham til at slingre på vejen, hvorfor politiet til sidst stoppede ham og fik ham anholdt.

Den anden gang Ted Bundy stak af, var det fra arresten i Colorado Springs. Her havde han lagt en stor bunke bøger under sin dyne for at snyde fængselsbetjentene til at tro, at han lå og sov. Det lykkedes ham at bryde ind i krybekælderen og på den måde få adgang til en af fængselsbetjentenes kontor, skifte til betjentens tøj og efterfølgende gå ud af arresten gennem hoveddøren.  Da betjentene 17 timer senere opdagede, at han var væk, var han allerede i Chicago.

Han tog senere til Tallahassee og brød ind i Chi Omegas sororitet, hvor han mishandlede, voldtog og dræbte fire kvinder på under 15 minutter.

Netflix har nu lavet en dokumentarserie baseret på rigtige lydoptagelser med Ted Bundy. I traileren forsvarer han sig selv, og siger, at han blot er en ganske normal person. Unge kvinder stiller spørgsmålstegn til hans anholdelse på baggrund af hans relativt gode udseende, og en endnu ukendt mand beskriver, hvordan Ted Bundys øjne skiftede fra blå til sorte, når han slog ihjel.

Se traileren her.