Peaky Blinders

Peaky Blinders sæson 3 på Netflix

Tredje sæson af Peaky Blinders kan nu streames på Netflix i Danmark

Gode nyheder for fans af den populære serie.

Når sommervejret byder på regn og temperaturer, der er alt andet end strandvenlige, er det godt, at vi har tv-serier at fordrive tiden med.

Og hvis man er fan af Peaky Blinders, er der nu ekstra gode nyheder på seriefronten: Tredje sæson af BBC-serien, der skildrer 1920'ernes gangstere i den britiske storby Birmingham, er nu tilgængelig på den danske udgave af Netflix.

Oprindeligt udkom sæson tre allerede sidste år, men hidtil har det kun været muligt at streame den uden for landets Netflix-grænser.

I tredje sæson af Peaky Blinders følger vi fortsat Thomas Shelby, spillet af Cilian Murphy, der er leder af Shelby-klanens forbrydersyndikat. Forretningen går godt, og Shelby udvider familiens kriminelle aktiviteter, men snart står problemerne i kø, og gangster-patriarken står over for både russiske våbenhandlere og rivaliserende bander på den hjemlige front.

BBC annoncerede sidste år, at Peaky Blinders får både en sæson fire og fem. Fjerde sæson har endnu ikke fået en officiel premieredato, men den forventes at udkomme senere på året. Om den også bliver tilgængelig i Danmark i samme ombæring vides endnu ikke, men indtil det står klart, kan fans af britiske gangstere i tweed fornøje sig med de seks nye afsnit, der kan streames nu.

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier og Peaky Blinders