Nike har siden årtusindskiftet haft en glorværdig tradition for højt belagte reklamevideoer med masser af gæstestjerner. I tidens løb har Nikes opsigtsvækkende kampagner sågar kastet to Emmy’er for bedste reklame af sig. Den seneste servering hedder ”Nothing Beats a LNDR”, og er en hyldest til Londons hektik og diversitet.

I den tre minutter lange video præsenteres Londons største sportsstjerner og urbane kulturparnas i hæsblæsende tempo. Til tonerne af sin grime-klassiker ”Shut Down” proklamerer rapperen Skepta, at han nægter at lade sig transportere rundt på en cykel, hvilket bliver startskuddet til en hektisk rejse rundt i Londons gader.

Det omfattende persongalleri spænder over alt fra rappere som Giggs og J Hus, til fodboldstjerner som Harry Kane og Rio Ferdinand. Også Big Shaq, som stod bag ét af 2017’s største virale hits, ”Man’s Not Hot” spiller en rolle. Reklamen skal bruges som afsæt til en række events i London, som Nike i denne uge lancerer i samarbejde med mere end 75 af deres førende atleter. 

Se den flotte video nedenfor: