VM i Qatar er lige rundt om hjørnet, og i den forbindelse lancerer herrelandsholdet en ny trøje, som holdet kommer til at bære til den kommende slutrunde.

Trøjen skal være med til at hylde, at det er 30 år siden, at Danmark vandt EM, og derfor er den nye VM-trøje i sit design inspireret af landsholdstrøjen fra 1992.

Foruden nostalgien skal den VM-trøjen også hylde det nye kuld af landsholdsstjerner som Simon Kjær, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel.

"Selvom trøjen er et remake af 92-trøjen og markerer 30-året for EM-triumfen, ønsker vi ikke kun en nostalgisk hyldest af de gamle legender. Vi skal til VM med et af de stærkeste landshold i nyere tid, og derfor er trøjen også et symbol på, at det er nu, vi skal skabe fremtidens legender. Om 20-30 år vil det forhåbentlig være de nuværende landsholdsspillere, som vi husker tilbage på med samme legendestatus, som vi gør med '92-holdet i dag," siger Hummels CEO, Allan Vad Nielsen, i en pressemeddelelse.

Landshold-hvid.jpg

Den nye VM-trøje er vanen tro skabt i et tæt samarbejde mellem Hummel og DBU. Denne gang er udseendet holdt i et monokromt design, og dermed er det altså kun én enkelt farve, der er brugt på hele trøjen, som enten kommer i rød, hvid eller sort.

"Vi er utrolig stolte af vores nuværende landshold og deres bedrifter både på og uden for banen. De har bevist, at vi ikke skal være bange for at drømme stort. Derfor tror vi også på, at vi kan være med til at skrive ny historie i dansk fodbold - og sammen med Herrelandsholdet drømmer vi om et VM-trofæ til december, der vil gøre trøjen til genstand for en ny generation af landsholdslegender," fortæller Allan Vad Nielsen.

Du kan købe den nye trøje lige her.

Landshold-sort.jpg