Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Leth på hjul - Sidste afsnit: Frederik kører Enduro i Østrig og forlader campingvognen

Leth på hjul - Sidste afsnit: Frederik kører Enduro i Østrig og forlader campingvognen

I sidste afsnit af 'Leth på hjul' (i hvert fald for denne sæson), er det vådt, det går stærkt nedad, og Frederik skal holde sine sting tørre.

Vi er kommet til sidste afsnit i vores web-serie 'Leth på hjul', hvor vi har fulgt Frederik Leth, når han med sine mountainbike-venner har rejst rundt i Europa med sin gamle campingvogn for at deltage i sportens vildeste løb.

I det sidste afsnit er Frederik i Østrig, hvor han skal deltage i endnu et Enduroløb. Denne gang starter han som nr. 4, så han er oppe og mænge sig med de helt store drenge inden for mountainbikesporten.

Efter hans styrt i Reschenpass, som kunne ses i afsnit 9, fik han en stor flænge på skinnebenet og blev efterfølgende opereret. Han har fået strenge ordre om, at han ikke må få stingene våde, men det er svært at efterleve, når det næste løb foregår i styrtende regnvejr og på meget glatte spor.

Efter løbet er den store tur med campingvognen forbi for denne sæson, og Frederik bliver helt vemodig, da han pakker sine ting og låser den gamle vogn af.

Se sidste afsnit af 'Leth på hjul' her: