Neymar er historien om en gadedreng med et så usædvanligt talent, at han med sin fodbold kom væk fra slummen i industribyen Mogi das Cruzes i Brasilien og blev en af fodboldens rigeste og bedste spillere. 

Men han splitter også fodboldverdenen med sin personlighed og fremtoning. Enten elsker man ham for sine guddommelige driblinger, afslutninger og den lir, han tilføjer fodboldspillet, eller så bryder man sig ikke om ham af de samme grunde. Han falder også teatralsk på banen.

Neymar er symbolet på de ustyrlig, mange penge, der handles mellem klubberne i dagens fodbold og er med til at tage romantikken ud af sporten. Da han skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain i 2017 for cirka 1,65 milliarder kroner, blev han verdens dyreste fodboldspiller og kickstartede de høje transferbeløb.

"Jeg er ligeglad med, hvad folk tænker om mig."

Sådan siger den 29-årige brasilianer fra PSG i traileren til den kommende Netflix-dokumentar 'Neymar: The Perfect Chaos', der kommer i tre afsnit og får premiere 25. januar.

"Jeg begyndte at spille tidligt, blev berømt tidligt, blev tidligt rig, alt gik fra nul til 100. Jeg valgte ikke selv at være en superstjerne. Jeg vil meget hellere være anonym end berømt. Jeg kender det ansvar, jeg har. Det er mit liv. Jeg stopper ikke bare for at behage dig," fortsætter han.

I dokumentaren medvirker også nuværende og tidligere holdkammerater og andre store fodboldpersonligheder som Lionel Messi, David Beckham, Kylian Mbappé, Luis Suarez og Ángel Di María.

"Alt, hvad han gør, handler om underholdning," siger David Beckham blandt andet i traileren.

'Neymar: The Perfect Chaos' bringer også unikke optagelser fra, da fodboldspilleren er en helt lille dreng med store drømme.

Se traileren her: