PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

3 voldsomme film du skal se i biografen denne sommer

Foto: Paramount Pictures

3 voldsomme film du skal se i biografen denne sommer

Sommertid er lig med premieretid, og i år kan du knibe ballerne sammen i biografsædet og bore neglene i de plyssede armlæn. Det bliver en voldsom sommer.

'Skyskraber'

Da en gruppe indbrudstyve sprænger en bombe i verdens højeste og sikreste bygning, The Pearl, overbevises myndighederne i Hong Kong om, at det er den ben-amputerede krigsveteran Will Sawyer (Dwayne ’The Rock’ Johnson), der står bag kuppet. Alt imens han flygter fra politiet, forsøger han at redde sin familie fra en kriminel bande i den brændende bygning, der ledes af danske Roland Møller.

Skal du have et The Rock-fix med store tatoveringer på endnu større muskler, er det bare af sted. Der findes i øvrigt et eminent ’The Rock’-drukspil, hvis du føler for en anderledes biografoplevelse: Drik, hver gang der er flammer på lærredet.

’Skyskraber’ har premiere 12. juli.

’The Meg’

’Jaws’ gav en hel generation af biografgængere en irrationel frygt for en dukkert i Pataya, og sandsynligvis vil ’The Meg’ genoplive barndomstraumet om de hajfyldte badestrande. Filmen er 'Jaws' på stereoider.

Efter mange tusinde års dvale på havets bund vågner den 21 meter lange haj med navnet Megalodon. Den begynder at angribe intetanende badegæster, og det bliver op til hovedrollen, spillet af Jason Stratham, at stoppe hajen, samtidig med at han skal overkomme sin egen frygt. Adrenalinsus og hårdt pumpede strabadser er som amen i kirken, når Jason Stratham er på rollelisten. 

’The Meg’ har premiere 9. august.

’Mission: Impossible 6’

Evigt umulige Cruise. Den måske mest legendariske actionfilmserie, hvis man ser bort fra James Bond, er klar med sin sjette umulige mission. Behøver man at sige mere end global katastrofe, kamp mod tiden, spioner og dusinvis af lejemordere i nakken?

Tom Cruise er tilbage i rollen som den adrætte og efterhånden en smule missionsmætte Ethan Hunt, der har flygtet fra diverse attentatmænd og forrædere, siden Brian De Palma instruerede den første film i 1996.

’Mission: Impossible 6’ har premiere 2. august.