Sommeren går på hæld, og lige om lidt er en ny årstid over os. Efterår er ofte lig med regn, rusk og tv-tid, og derfor har vi har fundet nogle gode bud på, hvad du skal se på Netflix i september. Det inkluderer både musikdokumentarer, politisk komedie og spændingsserier.

Between Two Ferns: The Movie, film

Premiere 20. september

I ’Between Two Ferns: The Movie’ er Zach Galifianakis blevet en viral klovn. Will Ferrell har opdaget og uploadet Galifianakis tv-show ’Between Two Ferns’, og nu er han blevet til grin. For at genoprette sit gode ry, tager Zach på roadtrip for at lave en række kendisinterviews.

Filmen er en fortsættelse af kultserien ’Between Two Ferns’, hvor Zach Galifianakis interviewer alle fra Barack Obama til Justin Bieber.

Se et afsnit af 'Between Two Ferns' her:

In the Shadow of the Moon, film

Premiere 27. september

Hvert niende år dukker en mystisk seriemorder frem i Philadelphia. Politimand Thomas Lockhart begynder at efterforske, men da morderens forbrydelser begynder at blive uforklarlige, bliver det til en besættelse for Lockhart at finde seriemorderen. En besættelse, der kan ødelægge hans familie, karriere og forstand.

’In the Shadow of the Moon’ er en psykologisk thriller, der udforsker tidens magt. Se den, hvis du er til masser af spænding.

InTheShadowOfTheMoon.jpg

Hip-Hop Evolution sæson 3, dokumentar

Premiere 6. september

Tag med Tupac, Biggie, Lil’ Kim og Jay-Z ind i 90’ernes hiphop univers, hvor insidere fortæller sandheden om hiphop kulturens mest ikoniske rappere og rim.

Musikjournalisten Shad Kabango dækker de største navne i ’Hip-Hop Evolution’ i en virkelig vellavet musikdokumentar serie, der klart er værd at hoppe med på. Tidligere sæsoner har blandt andet handlet om DJ Kool, Run-DMC og Notorious B.I.G.

Se traileren til sæson 2 her:

The Politician, serie

Premiere 27. september

Payton Hobart har vidst, at han ville være præsident, siden han var syv år gammel. Men inden han når så langt, skal han navigere i det benhårde politiske miljø på Saint Sebastian High School. For at blive valgt til elevrådsformand, sikre sig en plads på det prestigefyldte Harvard og blive på den smalle vej til succes, bliver Payton nødt til at være klogere end sine udspekulerede klassekammerater, men samtidig opretholde sit velpolerede image. En opgave, der ikke er helt nem.

’The Politician’ er satirisk komedie om, hvad det kræver for at blive politiker.

Se traileren til serien her:

The Spy, serie

Premiere 6. september

Sacha Baron Cohen (kendt fra bla. Borat) spiller den hemmelige, israelske agent Eli Cohen, der går undercover i Syrien i 1960’erne for at spionere for Mossad, den israelske efterretningstjeneste. Agentens største ambition er at tjene sit land, men han er så god til sit job, at det nogle gange er svært for ham at skille sine to identiteter ad.

Serien er inspireret af den sande historie om den israelske agent Eli Cohen og er skrevet og instrueret af Gideon Raff, skaberen af ’Prisoners of War’ og ’Homeland’.

The_Spy.jpg

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates, dokumentar

Premiere 20. september

Den oscarvindende instruktør Davis Guggenheim (An Inconvenient Truth, He Named Me Malala), har lavet en dokumentar, der udforsker hjernen på Bill Gates. Efter Gates er stoppet som direktør i Microsoft, er han begyndt på et nyt professionelt kapitel, hvor verdens mest vedholdende problemer er i fokus.

Serien har fået fuld adgang til Gates og giver et dybdegående blik ind i Bill Gates rejse mod at løse nogle af verdens største problemer.

Inside_Bills_Brain.jpg