PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Tom Hardy deler billeder i rollen som Al Capone

Tom Hardy deler billeder i rollen som Al Capone

Den 40-årige skuespiller er blot den seneste i rækken af store navne, der har portrætteret den legendariske gangster.

Al Capone var mere en bare en bordelejer, lejesoldat og spiritussmugler. Han var også en karakter i sit lokalmiljø, hvor han blandt andet blev kaldt den ’moderne Robin Hood’, fordi han støttede de svageste. Og måske er det på grund af den dobbelthed at Hollywood i årtier har været fascineret af den morderiske mafiabos’ historie om grådighed, mord, solidaritet og forfald.

Han har været portrætteret af stjernen Robert de Niro i Brian de Palma-filmen ’The Untouchables’ og Ben Gazzarra i den biografiske ’Capone’, og nu er det så Tom Hardys tur til at iklæde sig det hvide jakkesat med den bredskyggede fedora, for at vise en ny side af Al Capone. Og det er da også i den mundering, han netop har offentliggjort de første billeder på sin Instagram.

Tom Hardy skal spille den 47-årige Al Capone efter 10 års fængsel på Alcatraz, da han begynder at lide af demens og hjemsøges af sin voldlige fortid. Det bliver angiveligt ikke den magtfuldkomne og magtivrige Al Capone, som så ofte er blevet gengivet i store film, vi får at se. Men i stedet en ødelagt mand, der søgte magten og faldt.

Det bliver også en anden Tom Hardy, end den vi har været vant til fra ’Bronson’, ’Legend’, eller som ultra-voldelige Bane i ’The Dark Night Rises’, men hvad det helt præcist bliver for en rolle, må vi vente med at finde ud af.

LÆS OGSÅ: Ny roman om Hannover-hooligans: "Det er et indblik i en del af Tyskland, man måske ikke kender så meget til i Danmark"

LÆS OGSÅ: Video: Se den sjove og actionfyldte trailer til ’Deadpool 2’Ny side

LÆS OGSÅ: HBO Nordic henter stjerneinstruktør til deres første originale serie