En af hans mest kendte figurer er ’Jyden’, hvis kost primært består af en blanding af cola og det tvivlsomme whiskeymærke Morgan. En sådan livsstil sætter sig. Også på den virkelige person bag, Daniel Hoff. For meget arbejde ud på de sene timer, og for lidt motion har skabt en krop, der med hans nye fitness-trænes ord kan betegnes med den lidet flatterende titel ’tyndfed’.

Men nu skal der strammes op. Han er blevet rakt en hjælpende hånd af fitnessdk, der har stillet en personlig træner til rådighed i 12 uger. 

Projektet kom på et perfekt tidspunkt for Daniel Hoff. I øjeblikket fokuserer han på sine egne figurer og komik, og da fitnessdk kom med tilbuddet var der lidt stille i firmaet. Derfor var han hurtig til at takke ja.

”Det er ret fedt, at jeg kan kombinere det med arbejde, for arbejde har altid været min undskyldning for ikke at træne. Jeg har altid spillet fodbold, men de sidste tre-fire år har jeg ikke rigtig fået rørt mig. Nu er jeg blevet over 30, og det med at drikke vin til maden og gå i byen kan man godt se. Jeg har fået en lille pølse rundt om maven. Det kunne være sjovt at se om, man kunne få den væk igen,” fortæller Daniel Hoff.

LÆS OGSÅ: Komikeren Daniel Hoff: ”Mange bliver overraskede over, hvor mange penge der er i Facebook-likes”

Hans personlige træner hedder Leon Hutchinson, og det er ham, der ikke bare træner Daniel, men også hjælper ham til at omlægge sin kost.

”Der er lang vej endnu, men Daniel har noget at bygge på,” fortæller han i dette klip med lidt forringet lydkvalitet.

aniel Hoff har nu trænet et par uger, og han kan allerede mærke nogle forandringer som, at han har fået mere appetit. Tidligere har han også rystet på hovedet af folk, der sagde, at de fik det bedre af træningen, men også den positive bivirkning er ved at snige sig ind.

Har du så droppet at gå i byen?

”Det er sjovt, du spørger. Næsten. Vi har fundet frem til, hvor mange kalorier, jeg må indtage, så hvis jeg vil drikke øl i stedet for at spise, må jeg godt det, så det er ikke totalt nazi. I går var jeg vært til et Christopher-arrangement, og der kan det godt blive lidt hyggeligt med et glas vin. Og det er det sværeste. For mange af de sociale ting jeg laver involverer alkohol.”

Efter træningen skulle vi se, hvordan Daniel Hoff ser ud her i starten af forløbet, og hvad han vejer:

Der er kommet mange jobs på Daniels kalender her i foråret, hvor han blandt andet skal varme publikum op til en turné med L.O.C. ”Jeg ved ikke, hvor jeg skal få fat i min broccoli og kylling der,” som han siger.

Og så er han også begyndt at optræde på Comedy Zoo til nogle improvationsaftener.

”Hvis man er doven som mig er det helt perfekt, for man behøver ikke forberede sig. Jeg synes, det er rigtig sjovt, og det vil jeg gerne gøre mere i.”
Indtil videre træner han tre gange om ugen med Leon, men det er meningen, han skal køre det selv senere i forløbet. Fortsættelse følger.

LÆS OGSÅ:  Guide til effektive maveøvelser: Sådan får du en stærk og flad mave

LÆS OGSÅ: Bredskuldrede mænd giver flere orgasmer

LÆS OGSÅ: Den almindelige mavebøjning kan være spild af tid: ’Der kommer ikke til at ske noget ved, at du tager 200 hver aften’