Vask dine sneakers

Få det nu bare gjort. Mudret fodtøj er sjældent fedt, og du vil takke dig selv, når solen er vendt tilbage.

Onlineoprydning

Væk med de pinlige ’Det laver jeg i dag’-opslag fra 2009, slet de platte billeder fra drengeturen til Budapest og ud med alle de ’venner’, du har mødt på Crazy Daisy i din brandert for 10 år siden. Måske du i samme ombæring bør overveje, om du i det hele taget bruger for meget tid online.

Pastamester

Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen pasta. Har du æg? Mel? Vand? Så kan du nemt og hurtigt gå i gang. Bland 300 g mel, tre æg og to tsk. salt, og ælt dejen sammen til en bold i 7-10 minutter. Sæt dejen i køleskabet i 15 minutter. Skær et stykke af dejen fra, og rul det til en tynd pandekage, og strø med mel. Rul forsigtigt pandekagen sammen som en roulade, uden den klæber. Nu skærer du pandekagen i skiver i den tykkelse, du vil have, og gentager dette, til du har så meget pasta, du skal bruge. Smid pastaen i kogende vand i tre minutter og servér med din yndlingssauce. Her er syv gode.

Gør-det-selv

Det er nu, at du lapper den cykel, hænger den sidste hylde op eller får sat batteri i brandalarmen. Så kan evigheds-to-do-listen endelig færdiggøres.

Lyt til noget godt

Må vi anbefale følgende podcasts: ’How I Built This’, ’Balsam for sjælen – Alt om gravelcykling’, ’Undskyld vi roder’ og vores egen ’Sidelæns’. 

(B)læsevejr

Det kan være svært at få tid til at læse i hverdagen, så nu er en oplagt mulighed for at smække benene op og læse en bog. Skal det være en klassiker, kan du gå i gang med Jack Kerouacs ’On the road’ fra 1957, en ikonisk og fremragende fortælling om to mænds jagt efter oplevelser tværs gennem USA. Vil du hellere læse et nyere værk, er danske Thomas Korsgaards bøger stærkt anbefalingsværdige. Korsgaards nyeste skud på stammen hedder ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’.

Lær et nyt sprog

Download Duolingo, og bliv klar til din næste tur til Nice. Bon voyage.

Flimmerfest

Du har endelig tid til at sidde foran skærmen, uden det betyder Outlook, Slack og Excel, men hvad skal du se? Vi foreslår, at du dykker ned i filmhistorien og får set nogle af de helt store klassikere, fx Federico Fellinis ’8 ½’, Alfred Hitchcocks ’Vertigo’ og Sergio Leones ’The Good, The Bad and The Ugly’.

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

Sommeravis1.jpg

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.