De svenske landsholdsspillere havde ikke noget at juble særligt længe efter den samlede sejr i VM-playoff-kampen mod Italien mandag aften, før Zlatan Ibrahimovic-lejren begyndte at komme med hints om, at den pensionerede super-stjerne egentlig godt gider at deltage ved næste sommers slutrunde i Rusland.

Først skrev Ibrahimovic’ agent, Mino Raiola, i en sms til den svenske avis Expressen:

"Hvis det var op til mig, leverede jeg ham personligt."

Bagefter kom hovedpersonen selv på banen med et tweet, hvor han både flirtede med et comeback, men også fik indikeret, at han føler, at han har bidraget til kvalifikationen.

36-årige Ibrahimovic stoppede på landsholdet efter sidste års EM i Frankrig og har derfor slet ikke været med til at kvalificere Sverige til landets første VM-deltagelse siden 2006. Desuden har slet ikke spillet en fodboldkamp siden april, hvor han fik en alvorlig knæskade for Manchester United i Europa League.

Angriberens tweet og spekulationerne om et comeback til VM provokerer derfor en hel del. Flere journalister skriver på Twitter, at Ibrahimovic' opførsel er pinlig og usmagelig. Heriblandt Benjamin Wills og Daniel Storey, som begge arbejder på fodboldmedier.

Den samme reaktion kommer hos mediet joe.co.uk.

Heller ikke den svenske landstræner, Janne Andersson, er begejstret for at snakke om et comeback til Ibrahimovic. Han håber, at der i stedet kommer fokus på de nuværende spillere, der står bag kvalifikationen.

"Det er helt utroligt. Denne spiller stoppede på landsholdet for halvandet år siden, men vi taler stadigvæk om ham. Vi har et hold, der har udrettet en stor bedrift i denne kvalifikation. Så lad os tale om de spillere, der har udrettet det her," siger den svenske landstræner ifølge Ritzau.

Zlatan Ibrahimovic nåede at score 62 gange i 116 landskampe for Sverige. Vi må se, om han får chancen for at lave endnu flere ved VM.