Det er påske, og de fleste af os har dejlige lange fridage. De benyttes, som de fleste ved, bedst ved at gå og småpimpe lidt, og hvis man mangler lidt inspiration til, hvad man skal hælde i glasset, kommer her et helt nyt afsnit af vores webtv-serie ’Fredagsbaren’.

Denne gang tager vores faste vært og bartender på Pluto, Daniel Dam, os med til cocktailbaren Strøm, der ejes af de to svenske brødre Andreas og Mikael Nilsson.

Her viser de, hvordan man laver klassikeren Whiskey Sour (se opskriften her) og Rattlesnake (se opskriften her).

Du kan selvfølgelig også stadig se første afsnit af ’Fredagsbaren’, hvor vi var på Helium.

Fredagsbaren er et nyt sted henne hver anden fredag.

LÆS OGSÅ: 5 gode øl til din påske

LÆS OGSÅ: Opskrift: Bourbon baked beans

LÆS OGSÅ: Månedens drink: Lambrusco er langt bedre, end du (måske) aner