Better call saul

‘Better Call Saul’, ’Ozark’ og tre andre serier, du kan se på Netflix i august

August byder både på spin-off-serien ’Better Call Saul’, en seriemorderdokumentar og Simpsons-skaberens nyeste påfund.

’I am a killer’:

Genren true crime har aldrig været større, end den er lige nu, og i august kan såkaldte murderinos glæde sig til 10 timer med førstehåndsberetninger fra dødsgangen i USA.

Hvert afsnit følger en ny indsat, der er fængslet for mord. Blandt andet Miguel Martinez, der som 17-årig var med til at slå tre personer ihjel i noget, der minder om et satanisk ritual i 1992. Alle medvirkende indsatte fortæller om begivenhederne, der ledte til mordet, mordet i sig selv og refleksioner over de mange år på dødsgangen.

Serien har premiere 3. august.

'Better Call Saul' – Sæson 4:

Før i tiden blev et spin-off brugt for at holde folk til ilden, mens den originale serie  producerede nye afsnit. I dag bliver det brugt til at malke en series popularitet eller simpelthen, fordi bi-karaktererne har lige så interessante historier som hovedkaraktererne. ’Better Call Saul’ er med sin fjerde sæson måske lidt af begge dele.

Serien har i sine tre sæsoner forsøgt at forklare, hvordan den mere eller mindre ordentlige James ’Jimmy’ McGill blev til storsvindleren Saul Goodman, og ud fra traileren ligner det efterhånden den advokat, man elskede i ’Breaking Bad’.

Premiere 7. august.

'Disenchantment':

En serie om en alkoholisk prinsesse, hendes personlige dæmon Lucy og kompagnonen Elfos eskapader i middelalderkongeriet Dreamland, ville blive grinet ud af samtlige produktionsselskabers hovedsæder. Hvis det da ikke havde været skaberen af Simpsons og Futuramas navn, Matt Groening, der stod øverst på manuskriptet.

Den vanvittigt populære tegneserieskabers nyeste projekt er en eventyrserie, hvor den ene latterlige replik bliver erstattet af et endnu mere tåbeligt scenarie, så mon ikke det vil ramme hele det segment, der elskede hans tidligere arbejde. Netflix har angiveligt bestilt 20 episoder, men det er kun de første 10, der vil blive lanceret til premieren.

Premiere 17. august.

'Ozark' - Sæson 2:

Jason Bateman var exceptionel i rollen som akavet familiefar, selvstændig økonomirådgiver og hvidvaskningseksperten Marty Byrde. I første sæson flyttede han familien fra Chicago til Ozark i Missouri efter en hvidvaskningsoperation gik galt, og endte med en gæld på 500.000 dollars til en mexicansk narkobaron. I sæson to skulle begivenhederne i den dunkle by angiveligt eskalerer yderligere.

Premiere 31. august.

'The Innocents':

’The Innocents’ kan være en smule svær at greje. Serien følger et ung par, hvor den unge pige vidst nok er formskifter. Nogle gange er hun sig selv, og andre gange er hun noget, der ligner en hjemløs drukkenbolt.

Den overnaturlige serie har trukket mange overskrifter og er en del af Netflix’ mange ungdomsdramaer. Her er det de mange indre konflikter, som mange unge har, der bliver gjort fysiske, og der er vist også noget meget suspekt med nogle doktor Mengele-lignende læger, der tester og piner hende. Se den og blive klogere.

Premiere 24. august.

LÆS OGSÅ: Se andet afsnit af 'Leth på hjul'

LÆS OGSÅ: Casper Christensen med 'Klovn'-afsløringer: "Min karakter er blevet ti år ældre, så han jager ikke kun unge damer, men mere nogle på 40 år"

LÆS OGSÅ: Streaming-guide: 5 anbefalinger, hvor kameraet har magten

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Netflix