Det nye år byder på en masse nye film - og IMDb har traditionen tro udgivet en liste, der viser hvilke film, der er mest ventede i det forestående år. Listen er baseret på IMDb's trafik på siden, og den inkluderer alt fra en Star Wars-opfølgning til flere superheltefilm. Se selv hele top 10-listen herunder.

10. Solo: A Star Wars Story
The Last Jedi’ opnåede stor succes i det forgangne år, og 2018 byder på endnu et kapitel i Star Wars-universet. Fortællingen er sat før den første, enkeltstående film i franchisen, ‘Star Wars Episode IV: Et nyt håb’, fra 1977, og seerne følger her en ung Han Solos og Chewbaccas eventyr. Også Emilia Clarke, der er bedst kendt fra karakteren Daenerys Targaryen i HBO-serien ‘Game of Thrones’, har fået en rolle.
Premiere 24. maj 2018 

9. M:I 6 - Mission Impossible
Tom Cruise vender tilbage som IMF-agenten Ethan Hunt i den sjette ‘Mission Impossible’-film, som er en direkte fortsættelse af ‘Mission: Impossible - Rogue Nation’, hvorfra store dele af castet følger med. Det nye cast tæller Angela Basset og ‘Superman’-skuespilleren Henry Cavill - og vi har endnu til gode at finde ud af, om de bliver allierede eller fjender i filmen.
Premiere 26. juli 2018 

8. Ocean’s Eight
‘Ocean’s Eight’ er en spin-off baseret på Steven Soderberghs ‘Ocean’s Eleven’. Denne gang spilles krimien af et næsten udelukkende kvindeligt cast, der tæller Sandra Bullock, Anne Hathaway og Rihanna - og til sammen spiller de en gruppe svindlere, som planlægger et umuligt kup til Met Gala i New York.
Premiere 14. juni 2018

7. The Predator
Siden den første ‘Predator’-film kom ud i 1987, har vi set utallige mislykkede forsøg på at matche originalens succes. Den kommende film ‘The Predator’ kan dog måske være den opfølger, vi længe har ventet på. Den er skrevet og instrueret af Shane Black, som skrev ‘Lethal Weapons’-serien, var med i produktionen i ‘Iron Man 3’- og endda spillede rollen som den første person, der blev dræbt af ‘the Predator’ i originalfilmen.
Premiere 2. august 2018 

6. Pacific Rim Uprising
Hvis man var en af dem, der nød at overvære monster vs. robot-kampe i ‘Pacific Rim’ fra 2013, kan man glæde sig til opfølgeren ‘Pacific Rim Uprising’, hvis trailer lover mere i samme boldgade. Skuespillerne Idris Elba og Charlie Hunnam, der spillede med i den første film, vil ikke være at finde i to’eren - men til gengæld kan man se frem til at se ‘Star Wars’-skuespilleren John Boyega i en af hovedrollerne.
Premiere 22. marts 2018 

5. Tomb Raider
Historien om den eventyrlystne arkæolog Lara Croft blev først gjort populær i 90’erne af PlayStation og senere i filmene ‘Lara Croft: Tom Raider’ og ‘Tomb Raider: the Cradle of Life’ med Angelina Jolie i hovedrollen. I 2013 blev der udgivet en fornyet version af spillet - og den har inspireret den kommende ‘Tom Raider’-film, hvor vi følger Lara Croft, denne gang spillet af svenske Alicia Vikander, på den ø, hvor hendes far forsvandt.
Premiere 15. marts 2018

4. Jurassic World: Fallen Kingdom
‘Jurassic World’ var et kæmpehit i 2015 og kom ind på fjerdepladsen på listen over de mest indbringende film nogensinde. Om den nye og femte film i rækken bliver lige så stor en succes, må tiden vise - men folkene bag filmen har gjort deres bedste med Chris Pratt og Bryce Dallas, som begge fortsætter i deres tidligere roller. Jeff Goldblum, der spillede med i de første ‘Jurassic Park’-film for 25 år siden, gør dem desuden selskab i den nye film.
Premiere 7. juni 2018

3. Deadpool 2
Superheltefilmen ‘Deadpool’ var et stort hit ved sin udgivelse i 2016, og det er derfor næppe en stor overraskelse, at der nu kommer en efterfølger til at fortsætte fortællingen om helten med den morbide humor. Ryan Renolds er tilbage i rollen som ekssoldaten Wade Wilson, der efter et forsøg er blevet vansiret, men samtidig har fået overnaturlige kræfter, som han bruger i kampen mod ondskab.
Premiere 31. maj 2018

2. Black Panther
Siden introduktionen af karakteren Black Panther i ‘Captain America: Civil War’ har fans ventet på en ny film med ham i hovedrollen. I den nye film vil kong T’Challa vende hjem til den højteknologiske, afrikanske nation Wakanda - men da to fjender forsøger at nedbryde kongeriget, må T’Challa henvende sig til Black Panther for at undgå en verdenskrig.
Premiere 15. februar 2018

1. Avengers: Infinity War
Superheltefilmen er den tredje i rækken i fortællingen om Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow. Gruppen står denne gang over for Thanos og hans ‘Infinity Gauntlet’ der kan give ham totalmagt. Denne film vil blive den første af to, som er kendt som ‘fase 3’ i Marvel Cinematic Universe.
Premiere 26. april 2018