”Absolute honour to have been asked to design and create such a biblical trainer.” lyder det fra den altid beskedne Liam Gallagher. Han er snart på banen med sin nye plade ’Why Me? Why Not’, og som en slags optakt til albummet udgiver den tidligere Oasis-frontmand nu et par sneakers i samarbejde med adidas. Albummet beskriver Gallagher forresten selv som ”tyve sange, der vil ændre jeres liv”.

Samarbejdet kalder adidas for en fejring af Liam Gallaghers livslange forhold med ’The Three Stripes’.

”Jeg har kendt Liam i over 20 år, og vi har altid gået godt i spænd. Han er et af de mennesker, der har gået i- og støttet op om adidas Spezial siden dag et, så samarbejdet har udviklet sig naturligt. Han kunne godt lide silhuetten af Padiham SPZL, men han ville gerne have, at skoen skulle se neutral og underspillet ud” siger Gary Aspden, der er chef for adidas Spezial i en pressemeddelelse.

Skoene er altså en minimalistisk udgave af Padiham LG SPZL med Liam Gallaghers ansigt på flappen af skoen.

546092_v2.jpgMen faktisk er Liam ikke den første af Gallagher brødrene, der har haft ansigtet på en skoflap. Noel Gallagher har også tidligere samarbejdet med mærket og designet sin egen sko.

Fra den 30. august er det muligt at få fat i skoene, som Gallagher selv kalder for ’den flotteste fucking sneaker på fucking planeten’.

Hør Liam tale lidt mere om de nye sko her: