Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Spis under vandet

Foto: Snøhetta

Spis under vandet

Norge bygger Europas første undervands-restaurant

Se de utrolige billeder af den kommende restaurant i Norge, hvor du kan nyde et måltid fem meter under havets overflade.

Det ser ud som et sunket skib, men betonblokken bliver Europas første undervands-restaurant.

Hvis du vil prøve en anderledes spise-oplevelse, kan du snart rejse til Norge og nyde et måltid, mens du er omgivet af fisk. Restaurantgæsterne får på fem meters dybde udsigt til Nordsøens dyreliv gennem et 11 gange 4 meter stort panoramavindue.

Den imponerende bygning kommer til at ligge ved Norges sydligste punkt i byen Båly og vil få plads til 100 gæster ad gangen. Gæsterne skal trinvist bevæge sig fra garderoben ned i champagnebaren og endeligt ned i restauranten.

Det er arkitekterne hos Snøhetta, der står bag designet. De har blandt andet også tidligere lavet et udkigspost til at iagttage rensdyr i Norge, der er placeret i nationalparken Dovrefjel.

Ifølge arkitekterne opfordrer bygningens grove overflade muslinger til at klamre sig på, og det kunstige muslingerev bliver til gavn for både dyrelivet og gæsterne.

Snøhetta nævner ikke noget om restaurantens madkoncept, men mon ikke man kan forvente, at menuen bliver domineret af fisk.

Byggeriet starter næste år, så restauranten kan åbne i 2019.

LÆS OGSÅ: Skyhøj satsning: Ny restaurant serverer barmad som du aldrig har fået den før

LÆS OGSÅ: Mandagspasta med peberfrugt og middelhavsstemning

LÆS OGSÅ: DiCaprio kaster penge efter plantebaseret kød