Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ulrich Thomsen

Foto: Paw Gissel

Ulrich Thomsen: "Der er altid nogen, der bliver fornærmet"

Ulrich Thomsen har fuld fart på karrieren, både herhjemme og i udlandet, og de seneste år har han også skrevet og instrueret sine egne film. Han er netop nu aktuel som den tvetydige ambassadør Henrik Kauffmann i ’Vores mand i Amerika’.

Det er en ekstraordinært travl mand, der dukker op til interview på vores mødested i København. Optagelserne til den nye Afdeling Q-film, hvor Ulrich Thomsen har arvet rollen som Carl Mørck efter Nikolaj Lie Kaas, er netop blevet genoptaget efter at være blevet afbrudt af corona-pandemien.

Samtidig bliver filmen ’Gutterbee’, som Ulrich Thomsen selv har skrevet og instrueret, skubbet rundt i det cirkus af digitale filmfestivaller, der er opstået som resultat af, at festivallerne er lukket i deres oprindelige form. Han har deadline på et nyt manuskript om få dage. Og så vil denne journalist tale om ’Vores mand i Amerika’, Christina Rosendahls nye film, hvor Ulrich Thomsen spiller den danske ambassadør Henrik Kauffmann, som under Anden Verdenskrig trodsede den danske regering, opnåede ekstrem indflydelse, men endte sine dage på tragisk vis.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her