Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Lad grænserne mellem film og virkelighed smelte sammen

Lad grænserne mellem film og virkelighed smelte sammen

Et fjernsyn i god kvalitet gør hele forskellen, så du kan forsvinde ind i skærmens univers.

Engang var et fjernsyn en ordentlig kasse. Der var store, sorte rammer, dybt bagparti og en masse kabler. Teknologien var ikke til andet dengang, og man kunne trods alt stadig se tv, men det kunne være svært at abstrahere fra alle de forstyrrende elementer, når man slog sig ned for at se en film søndag aften, og det var ikke helt muligt at forsvinde ind i skærmens univers.

Men i dag er sagen en anden. Du må gerne forlange noget af dit fjernsyn, så du ikke skal lade dig distrahere af dårligt design, haltende billedkvalitet eller uklar lyd.

Samsung har med Neo QLED 8K begået et fjernsyn, hvor du ikke behøver lade dig distrahere af noget, for kvaliteten af lyd og billede og det minimalistiske design sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Tekst-1.jpg

Neo QLED 8K har en Infinity Screen, der lader billedet fylde 99 procent af skærmen, hvilket giver en visuel oplevelse udover det sædvanlige.

Med 8K-billede, der er baseret på kunstig intelligens, bliver billedsiden af et Samsung Neo QLED 8K så detaljeret, at det nærmest kan føles som om, du sidder på tilskuerpladserne, når du blænder op for en tenniskamp hjemme i stuen. Og med mikroskopiske Quantom Dots får du mulighed for at få fuld farvevolumen for pengene, lige meget om du ser fjernsyn ved højlys dag eller en sen nattetime.

Den visuelle oplevelse er dog ikke helt den samme, hvis den ikke bliver akkompagneret af en ordentlig lyd. Og her tænkes der ikke bare på, at det er muligt at skrue op og ned for lydniveauet.

Nej, Neo QLED 8K har dynamisk lyd, der følger hændelserne på skærmen med højtalere i hvert hjørne – hvis du ser en bil komme susende i højre side af skærmen, ja, så kommer lyden også derfra.

Du behøver heller ikke at tænke på at bruge en evighed på at indstille lyden på dit tv korrekt. Ved hjælp af SpaceFit Sound-teknologi analyserer fjernsynet rummet og kalibrerer lyden derefter. Du skal bare tænde for det, og så klarer det selv resten.

Tekst-2.jpg

Og hvis det ovenstående ikke allerede skulle have overbevist dig om, at lyden i et Neo QLED 8K er noget for sig, så læs videre lidt endnu – for i fjernsynet er der også en Active Voice Amplifier, der optimerer lydstyrken for stemmer ved at analysere lydniveauet omkring fjernsynet. Så hvis du ikke rigtig kan høre, hvad karaktererne i din yndlingsserie siger, fordi nogen støvsuger eller larmer i baggrunden, bliver stemmekvaliteten automatisk forbedret, så du kan se og lytte videre uden problemer.

Et Samsung Neo QLED 8K giver dig mulighed for at forsvinde helt ind i det univers, der løber over skærmen – og så kan du ikke vist ikke forlange mere af dit tv.

Vil du vide mere om Neo QLED 8K, eller er du klar til at opgradere dit fjernsyn derhjemme:

Neo QLED 8K kan købes hos Samsung her