Sponsoreret indhold

GUIDE: “Sådan sætter du vin til maden - som en prof”

At der skal vin til god mad - det er en naturlov! Men hvordan vælger du den helt rigtige flaske vin? Den som kan løfte måltidet til nye højder, få englene til at synge og smagene til at danse rundt i munden som nymfer på en nyslået græsmark? Læs her og få 5 tips til hvordan man sætter vin til mad som på en restaurant.

GUIDE: “Sådan sætter du vin til maden - som en prof”
Offentliggjort

Sponsoreret af Winefamly

GUIDE: “Sådan sætter du vin til maden - som en prof”

2. ‘Ja’ til tvangsægteskab

3. Rødt til rødt

De 5 grundsmage er:

Surt      Sødt     Salt     Bittert    Umami

4. Der er forskel på fisk

5. Sommelierens hemmelige værktøj

5-Forskel på fisk-winefamly-euroman-food&wine-614x700.jpg
SD.jpg