Kast din telefon op i luften foran et spejl, klap dine hænder, grib telefonen igen og tag et billede alt imens. Lyder det umuligt? Måske, men ikke desto mindre lykkedes det en ung amerikaner, der startede en Twitter-trend med sin bedrift.

I disse dage bliver den amerikanske ingeniør Seth Schneider nemlig hyldet som en chef på de sociale medier, fordi han mestrede den førnævnte selfiekunst.

”I dag er den stolteste dag i mit liv. Jeg har taget et billede af mig selv, der highfiver mig selv,” skriver han under sit usædvanlige selfie, der i løbet af ingen tid gik viralt.

I skrivende stund har det på mange måder dårlige og ekstremt slørede billede fået flere end 410.000 likes og 160.000 retweets.

Angiveligt kan det lykkes, fordi der er en forsinkelse på telefonen, fra du trykker på udløserknappen, og til billedet faktisk bliver taget. Så selvom det drejer sig om millisekunder, gælder det altså "bare" om at trykke på knappen og kaste telefonen op i luften i en håndvending.

Nu forsøger folk verden over at gøre ham kunsten efter på Twitter, og der er nogen, der har taget udfordringen til næste niveau, hvor de ’dapper’ i stedet for at klappe, mens billedet bliver taget.

Se Seth Schneiders billede og nogle af de mange forsøg herunder.