Er der et sted, hvor man kan stole på, at mændene klæder sig hipt, så er det i Milano. Vores fotograf Victor Jones har skudt billeder af manden på gaden under Milanos modeuge, som netop er overstået.

Én tendens gik igen hos mændene på gaden: sportstøj. Hvad enten der er tale om sporty cardigans, træningsbukser eller hoodies, var de at finde på modeugens mange mandfolk.

Samtidig lagde vores assisterende moderedaktør Ciara Broadbery mærke til, at netop de sportslige tendenser også fylder meget i kollektionerne til næste efterår/vinter, som blev vist frem på catwalken i Milano.

Men det betyder ikke, at 70’er-stilen er lagt på hylden. Tværtimod skruede mærker som Prada op for den tendens, mens andre mærker også fulgte med med striber, tern, knald på farverne og løse silhuetter i bedste Starsky and Hutch-stil.

Se alle billederne her af Milanos mænd her:

Her er et perfekt eksempel på, hvordan efterårets mode næste år bliver: Denne herre blander en ternet 70'er-jakke med overdelen af et tracksuit. Det bliver ikke mere hipt. 

Hoodies fylder allerede meget i modebilledet nu og kommer også til at gøre det næste vinter. Her er det en Gucci-hoodie, som tydeligt skilter med, hvilket mærke det er. Logoer er nemlig tilladte igen. Læg igen mærke til, hvordan der er mikset med en ternet frakke. 

Her et er par bukser, der indrammer tidens tendens med sportstøj til perfektion. Det er også tilladt at blande med en hvid skjorte, selv om vi havde valgt en mere afdæmpet af slagsen. Læg mærke til hans loafers med pels. Højeste mode, men du kan med fordel vælge et par uden pelsen, der passer bedre ind i det skandinaviske modebillede. 

Her er et eksempel på en fyr, der har alle de rigtige elementer i sit outfit, men ikke forstår at style det rigtigt. Du må ikke putte bukserne ned i strømperne. Aldrig. 

Raf Simons står bag denne jakke, der giver den klassiske frakke et moderne twist. Raf Simons er ny designer for Calvin Klein, så det bliver spændende at se, hvilken retning det amerikanske mærke kommer til at tage. 

Sporty gutter med caps, huer, hoodies og sneakers. Læg især mærke til gutten i midten, som bærer en tofarvet hoodie under sin læderjakke. En hoodie kan bæres under alt - undtagen et jakkesæt. Der sætter vi grænsen. 

Her en oversized striktrøje, der er inspireret af amerikansk sportstøj. Det er fedt med store størrelser, hvis du formår at mikse det rigtigt. Hvis du vælger at køre oversized foroven, skal du vælge cropped bukser. Og omvendt: Med løse bukser er det bedre med en lidt strammere overdel. 

Stilikonet Nick Wooster med chunky sko og armygrønne bukser. Læg især mærke til hans brede peacoat, som rammer tendensen med løse silhuetter.

Fyren til venstre kører klassisk, god stil, men mikser med et par hurtige solbriller og sneakers. Godt eksempel på at balancere tidens trends. Gutten til højre kunne være taget direkte ud af Nørrebro. 

Cool oversized denimjakke med ternet skjorte under giver et fedt miks. 

Herren her bærer et fedt sæt i modefarven grøn, men vi havde nok ladet en accessory eller to blive hjemme. Især tasken er unødvendig for hans look. 

Tre eksempler fra Milanos catwalk: 

Man skulle tro, at manden på gaden i Milano havde fået lov at smugkigge på mærkernes kollektioner for næste efterår/vinter, da de fleste mænd bar trends direkte fra catwalken. Her er det Marni, som viser en ternet frakke til et mere sporty look i stærke farver. 

MSGM gik all in på at blande 70'er-stilen med sportstøj. Her er det hoodie, cap og tennissokker blandet med ternet frakke. 

Det italienske mærke Sunnei er et, du skal holde øje med. Her er det oversized jakkesæt i tern med sneaks til. De løse silhuetter kommer til at fylde meget i modebilledet. 

LÆS OGSÅ: Sådan var mændene klædt til en af de mest hippe modemesser i Europa

LÆS OGSÅ: 25 populære mærker fra vores ungdom, vi havde glemt eksisterede

LÆS OGSÅ: Udsalgstid: 17 klassiske fund til din vintergarderobe