Det skal du se på Netflix i december
Foto: Netflix

Det skal du se på Netflix i december

Der er både julefilm og mafiabosser på listen over nye ting på streamingtjenesten.

Julen er hjerternes tid, men december betyder også sofa-tid med film og juleknas. Netflix har en god pakke af serier, film og dokumentarer klar, hvad end du er til gangstere, julehjerter, fodbold eller mord.

Vi har samlet det bedste fra Netflix i december her:

The Two Popes, film

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce har fantastisk kemi i ’The Two Popes’, der portrætterer Pave Benedikts historiske beslutning om at trække sig som pave. Filmen fortæller historien om den stivnakkede Pave Benedikt og den vellidte Kardinal Bergoglio, der måske nok er hinandens modsætninger, men alligevel skal stå sammen for sikre fremtiden for verdens katolikker.

Premiere 20. december

You (sæson 2), tv-serie

Selvom det er anden sæson af ’You’, er serien klart værd at hoppe med på. Første sæson bød både på mord, stalking og bøger. Det mørke drama får dig til at tvivle på, hvem du egentlig holder med – og får dig til at binge hele serien på rekordtid. Brug juleferien på at se begge sæsoner, når du har fået nok af romantiske komedier, der er forklædt som julefilm. 

Premiere 26. december
You S2.jpg

The Confession Killer, dokumentar

True crime-genren ser ikke ud til at miste pusten lige foreløbig, og ’The Confession Killer’ ser ud til at være et godt bud på december måneds helt store mordgåde. Henry Lee Lucas var kendt som en af USA's værste seriemordere, men var han i virkeligheden bare en løgner? Er der mordere, som har fået lov til at gå fri, fordi Henry Lee Lucas har taget skylden for deres drab? ’The Confession Killer’ prøver at finde svarene.

Premiere 6. december

The Witcher, tv-serie

Hvis du er til fantasy, så er ’The Witcher’ muligvis noget for dig. Serien udspiller sig på ’The Continent’, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper om at overleve i en verden, hvor godt og ondt ikke er nemt at skelne mellem. Danske Lars Mikkelsen er på rollelisten i serien, der måske kan fjerne ’Game of Thrones’-abstinenserne hos nogle – traileren lugter i hvert fald lidt af The Seven Kingdoms.

Premiere 20. december

12 Strong, film

Efter 11. september 2001 bliver 12 soldater sendt til Afghanistan for at hjælpe en lokal krigsherre i kampen mod deres fælles fjende. Soldaterne, der er vant til kampvogne og lignende, skal i krig på hesteryg, selvom de fleste af dem aldrig har prøvet at ride før. Filmen er inspireret af sande begivenheder og har ’Thor’-skuespilleren Chris Hemsworth i hovedrollen.

Premiere 1. december

Apache: La vida de Carlos Tevez, tv-serie

Selvom det måske virker afskrækkende, at serien er på spansk, så ser dramatisering af fodboldstjernen Carlos Tevez’ liv ud til at være et kig værd alligevel. ’La vida de Carlos Tevez’ handler om den argentinske fodboldspillers vej fra kummerlige kår til succes. Tevez blev kaldt ’det 21. århundredes profet’ af Diego Maradona og er i øvrigt stadig aktiv som fodboldspiller.

Premiere 5. decemberapache.jpeg

Hjem til jul, tv-serie

Johanne er træt af sin families konstante stikpiller om, at hun ikke har en kæreste. For at slippe for dem fortæller hun, at hun rent faktisk har fundet manden i sit liv – hvilket straks medfører en invitation til dem begge til juleaften. Nu er gode råd dyre, og Johanne har 24 dage til at finde en kæreste, hun kan slæbe med hjem til jul. ’Hjem til jul’ er muligvis endnu en i rækken af julefilm og -serier, der ikke har det mest komplicerede plot i verden – men tilsæt norsk humor og en sjov fortælling, og så har du en hyggelig serie til julemåneden.

Premiere 5. december

The Godfather part I, II og III, film

Filmene behøver ingen nærmere introduktion. Som en tidlig julegave til sine brugere har Netflix fået de legendariske film om Corleone-familien. Hvis du aldrig har set filmene, eller hvis det blot er et glædeligt gensyn, så har du chancen nu.

Premiere 1. december
The Godfather Part 3.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier og Film