Og selv om vi har et arbejde, som ikke kræver et suit på jobbet, så skal vi have et jakkesæt til lejligheden.

Men hvad skal man vælge. Skal det være et jakkesæt fra skrædderen, det billigere stangtøj eller noget midtimellem?

Mange vælger konfektionssættet i de traditionelle butikker, men hvorfor ikke investere i mere kvalitet, som er skræddersyet til lige præcis dine mål og præferencer.

Vi har samlet en række kvalitetsbevidste skræddere og butikker, som fabrikerer skræddersyede jakkesæt og made-to-measure jakkesæt.

Suits til den moderne Gentleman
MODeuroman-sep.jpg

M•O•D er et brand med en stærk DNA, der trækker referencer til den britiske scene. Hele sortimentet er designet i Danmark og produceret på de bedste systuer i Europa.

Produkterne er tidløse og ikke underlagt sæsoner, og derfor overproducere M•O•D aldrig. De leverer kvalitetsjakkesæt med raffinerede detaljer til en pris, der starter ved 2000 kroner.

M•O•D tilbyder både færdigsyet jakkesæt og Made To Measure. Førstnævnte kan skræddertilpasses på 2-3 dage og et MTM-sæt kan klares på 4-5 uger. I sortimentet finder man også skjorter, sko, slips og accessories, som alt er i eget design. Vil du se mere til universet, skal du kigge forbi Åboulevard 11A i København eller på M•O•D

Perfekt pasform - Italiensk kvalitet
Schormand.jpg
”Eye on the ball”.

Et Schormand jakkesæt er færdigsyet, men tilpasses altid til din kropstype, og til markedets - med garanti - bedste pris. Hos Schormand betaler du ikke ekstra for skrædderarbejdet, der er helt afgørende for, jakkesættet sidder perfekt på dig.

Schormand bruger kun de bedste Italienske metervarer. Det er din garanti for kompromisløs uldkvalitet. Konstruktionen af jakkesættet er let, og det sikrer dig en behagelig komfort hele dagen.

Dit eneste stop på vejen til et velsiddende jakkesæt er Schormand’s showroom på Østerbro, København. Med præcision og dedikation sørger deres specialister for alt. Efter få dage kan du enten hente eller få leveret dit personlige jakkesæt. 

Kvalitetssikre og stilede jakkesætfrederik_hector.jpg

Når du handler med Frederik Hector, får du et skræddersyet jakkesæt, derer lavet 100 procent efter dine personlige mål.

Deres dygtige skræddere tager mål og sørger for, at dit nye jakkesæt bliver præcis som du gerne vil have det. Du kan altså nøjes med få kvalitetssikre, stilede og skræddersyede jakkesæt i din garderobe i stedet for et hav af jakkesæt, hvor intet af det helt sidder perfekt efter dine personlige mål.

Netop derfor bør du investere i et skræddersyet jakkesæt fra Frederik Hector.

“Do it with passion or not at all”
inventailor_614.jpg

Bag det pulserende liv på Oslo Plads i København finder du den inspirerende og eksklusive INVENTAILOR Lounge. Her handler det om at lytte til kundens behov så vi i fællesskab kan skabe et skræddersyet jakkesæt der får dig som kunde til at føle dig knivskarp og godt tilpas.

Det må ikke være endnu et klæde der ender sine dage bagerst i skabet, udtaler indehaveren Søren John Hansen der ser det som sin fornemmeste opgave at tilbyde kunderne en unik skræddersyet oplevelse hver gang.

Ønsket om høj service og passion for håndværket er bibeholdt helt tilbage fra hans tid hos Brdr. Andersen på Strøget.

Elegante klæder fra engelske møllermadetoorder.jpg

Rosenløwe Gottenborg går efter at skabe et jakkesæt, der er i balance og har en silhuet, der flatterer kroppen, selv hvis man skulle tage et par kilo på. Kombineret med et tungere klæde fra anerkendte engelske møller, der er slidstærkt og har et smukt fald, giver det et produkt, som holder i mange år.

Skrædderiet har to jakkesætslinjer: Bespoke og Made to Order. Bespoke bliver skåret og syet i Heinesgade på Nørrebro. Made to Order bliver syet i Portugal, mens prøverne foretages i Heinesgade. Fælles for de to linjer er, at der bruges klæder fra de engelske møller.

Landsdækkende showroomsSjolin.jpg

Sjölin er blandt Danmarks mest kendte og bedst anmeldte leverandører af målsyede jakkesæt og skjorter, og leverer bl.a. til Forsvaret, Folketinget og nogle af Danmarks største revisions- og advokatkontorer.

Sættene måles op i et af deres 7 landsdækkende showrooms, og produktionen foregår i Europa.
Med over 100 forskellige metervarer at vælge imellem - og priser fra kun 3.000 kr. til 6.500 kr. - er du altid sikker på at kunne få et jakkesæt, som er præcis, som du ønsker, og til en pris som er til at forstå.

Sjölin har showrooms i København, Kongens Lyngby, Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding og Esbjerg.

Få skandinavisk design med digital måltagningtailorstore.jpg

Tailor store har siden 2003 udstyret den stilbevidste mand med skræddersyet tøj af højeste kvalitet. Den svenske onlinebutik bliver lovprist af kunder verden over for deres forkærlighed for det stilrene og enkle, der kendetegner skandinavisk design.

Deres jakkesæt er ingen undtagelse. De har revolutioneret markedet med en nem og digital måltagning direkte på mobilen eller computeren, de næsten uendelige designalternativer og et bredt sortiment af stof i høj kvalitet til en rigtig god pris.

Kombiner dit skræddersyede jakkesæt med en mindst lige så flot skræddersyet skjorte, og du har et fantastisk outfit til både kontoret og fritiden.

Måltagning på kontoret eller hjemme hos dig selvtailormate_614.jpg

TailorMate laver skræddersyet tøj. TailorMate kommer til dig, på kontoret, hjemme eller hvor du ønsker.

TailorMate rådgiver og designer sammmen med dig, så du kan være den bedste udgave af dig selv. Stilen er maskulin og stoffet kan fås fra hele verden, det afhænger kun af dybden på dine lommer.

Hvad er forskellen på et skræddersyet jakkesæt og et stangsæt? Kvaliteten? Rådgivningen? Prisen? Den største forskel er pasformen og de små detaljer. De detaljer som andre, og ikke mindst du selv, lægger mærke til. Dit eget personlige præg og design.

Invester i kvalitet. Pris er en eng