Denne restaurant i London insisterer på at være for de få. Og af den grund bør du besøge den

Denne restaurant i London insisterer på at være for de få. Og af den grund bør du besøge den

Vi har besøgt The Yellow Bittern, den måske mest omdiskuterede restaurantåbning i Europa det seneste år.

Offentliggjort

Jeg var nervøs. Normalt, når jeg skal på restaurant, er jeg fyldt op af begejstring, spænding og glæde. Nervøsitet er ikke en følelse, jeg normalt forbinder med at gå ud at spise. Men denne gang var det noget helt andet.

Historierne om Hugh Corcoran var nemlig løbet i forvejen. For han er ikke en hvilken som helst vært. Corcoran er kendt for at tordne mod sine gæster på The Yellow Bittern, den mest kontroversielle og måske mest omtalte restaurant – i hvert fald i Storbritannien og måske også i hele Europa det seneste år.

Hugh Corcoran har haft store udfald på sociale medier. Han er blevet portrætteret i The New York Times, Interview Magazine og Bon Appetit, foruden samtlige britiske medier, der har øjnet en god historie. 

Han kræver kontant betaling og har et åbenmundet had til sparsommelige gæster. Han er erklæret leninist og danner par med den halvroyale Lady Frances Armstrong-Jones, der i øvrigt også står bag det ikoniske madmagasin Luncheon. Historierne vælter frem.