11 gaver din kæreste ønsker sig
Foto: Getty Images

11 gaver din kæreste ønsker sig

11 gaver din kæreste ønsker sig

Selv tak for hjælpen

Er du gået for mange cirkler omkring Føtex’ chokoladegaveæsker, fordi du ikke kan finde på noget at give din kæreste? Måske har du spurgt hende, hvad hun ønsker sig, og fået at vide, at det er lige meget, bare du selv finder på en god gave.

Så er du kommet til det rette sted. For det er svært at finde på noget, der er lidt mere kæresteagtigt end den store Merci-æske, lidt mindre drengerøvet end ’sexet’ undertøj og lidt mere originalt end en stabel kuponer på 30 minutters massage på sofaen.

Vi hjælper dig gerne og har her samlet 11 forslag til, hvad du kan give kvinden i dit liv:

 1: Duftlys

Et sikkert hit. Feu de Bois har lavet en serie af fem duftlys, der kan overdøve stanken af røde løg, og hvad end det er, du har tabt omme bag komfuret. Nu kan dit hjem dufte af alt fra brændeovn til figentræ og lysene kan samtidigt skabe lidt hygge i stuen.

480 kr.

 2: Spa-behandling

Det kunne fx. være på Amazing Space på Hotel d ’Angleterre, der kun bruger naturlige og økologiske produkter. Koster det? Ja gu’ koster det, men så så kommer din kæreste også forbi en af landets bedste og mest eksklusive spa-klinikker.

Pris afhænger af behandlingen

 3: Togbilletter til Stockholm

Sveriges smukke hovedstad er så absolut en weekend værd, og turen derhen er slet heller ikke at kimse af. Hvis du er blevet træt af den røvsure tur fra Husum til Flintholm, kan dette minde dig om, hvor fantastik det er at køre i tog. Så må I sammen finde på noget at lave, når I kommer frem.

Pris afhænger af tidspunkt og klasse. Ca 700-1.500 skr

4: Yogamåtte

Tro på os: Det er en markant bedre idé end et fitnessabonnement eller et par gode, nye løbesko. Også selvom hun har sagt, hun ønsker sig det. Giv hende fx denne fætter fra Moshi Moshi Mind, fordi alle ved, det er nemmere at opnå Samâdhi på en lækker designermåtte end på gulvet.

350 kr.

 5: Årsabonnement på Eurowoman

Så er det ligesom at være til frisøren hver dag.

449 kr.

6: Tekeddel

OBH Nordicas Magic Tea kan både tage teposer eller løs te. Den varmer vandet op til den rette temperatur (85 grader) og hun skal egentligt bare hælde sin yndlingste og vand i og så tænde på kontakten. Elkedel, tesi og tekande er i én, og det betyder mindre rod, mindre rengøring, mindre afkalkning og nemmere te.

327 kr.

 7: Håndcreme

Hvorfor piger altid har tørre hænder, og hvorfor kopattesalve ikke er godt nok vides ikke. Acai Hand Cream fra Rudolph Care indeholder sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og en stor del acai, der tilfører hænderne fugt, modvirker ældningstegn og plejer i dybde. Så bliver det ikke bedre.

245 kr.

 8: Cykelhjelm

Er der nogen større kærlighedserklæring end en cykelhjelm? Nej vel? Hvis du virkelig elsker din kæreste, kan du også tåle at se hende med væltekyse på hovedet, også fordi hovedbeskyttelse langtidssikrer hende. Lad være med at vælge en model med for mange blomster eller dødningehoveder på. Keep it classy.

479 kr.

9: Makeup-kasse

Man flytter sammen med en kvinde og tror, at der vil være renere og mere ryddet op end nogensinde før. Men som regel ender det med, at der ligger hårnåle og cremer over det hele. Giv hende derfor denne kasse fra Nomess. Den er lavet i balsatræ, den er 42,5 cm på den ene led, 32,7 cm på den anden og 13 cm høj, så alle hendes sager kan ligge i den. Låget kan desuden bruges som spejl.

799 kr.

10: Øreringe

Der findes mange øreringe og mange prisklasser. I den lidt pebrede ende har vi ’Fly Me To The Moon’-øreringene fra Noor Fares. De er lavet i sølv og malakit, og man kan gå med dem begge eller bare en af gangen. Under alle omstændigheder kan de give lidt kant til ethvert outfit.

7.595

 11: Middagen i byen

Noget der, i kombination med en anden gave, virker hver gang, er en god middag i byen.  Det kunne fx være på Mefisto i Aarhus’ Latinerkvarter, der er blevet kåret til årets fiskerestaurant 2016. Restauranten bygger på enkel, ukompliceret og hyggelig mad, der alligevel ikke går på kompromis på smagen.

Fire retter for 350 kr.

 LÆS OGSÅ: 13 ting redaktionen anbefaler lige nu

LÆS OGSÅ: Lige til at pakke sammen: 10 møbler til dig der bor til leje

LÆS OGSÅ: Min bedste/værste julegave med Mads Nørgaard: ”Min kone gav mig en kanariefugl"