11 gaver din kæreste ønsker sig
Foto: Getty Images

11 gaver din kæreste ønsker sig

11 gaver din kæreste ønsker sig

Selv tak for hjælpen.

Er du gået for mange cirkler omkring Føtex’ chokoladegaveæsker, fordi du ikke kan finde på noget at give din kæreste? Måske har du spurgt hende, hvad hun ønsker sig, og fået at vide, at det er lige meget, bare du selv finder på en god gave.

Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig gerne og har her samlet 11 forslag til, hvad du kan give kvinden i dit liv.

1: God lyd på farten

Det er faktisk lige meget, om hun hører Kanye West, Spotify Top 50 eller ’Mads & Monopolet’. Høretelefoner med en ren lyd, god bas og ikke mindst evnen til at overdøve larmende folkeskoleklasser i S-toget på vej til arbejde kan kun være en sikker vinder.

Beoplay H4, 2.229 kr.

beoplay.jpg

2: Fri for spændinger

Julen er rar, men stressende. Giv hende et besøg i spa eller en massage, så hun kan blive fri for spændingerne i ryg og skuldre. Du kan jo eventuelt selv gøre hende selskab.  

Massage hos Amazing Space fra 650 kr.

3: Tag væk en weekend

Den absolut nemmeste og mest effektive måde at vise hende, at du holder af hendes selskab. Destinationen er egentlig underordnet, så længe du bare har planlagt en romantisk middag undervejs. Tag toget, så sparer du både bankkontoen og miljøet for unødigt fråds.

Find billetter hos DSB her

4: Når mode motiverer

Der er intet, som kan kickstarte en god træningsrutine, som nyt træningstøj kan. Er det ovenikøbet fra et fedt designsamarbejde, så er din træningspartner sikret i hvert fald til og med januar – så længe du sørger for, at det ikke kommer til at ligne en hentydning til, at hun trænger til at komme i gang.

Løbetights, Adidas x Stella McCartney, 999 kr.

Screen Shot 2018-11-19 at 14.05.39.png

5: 10 numre af Eurowoman

Sådan giver du en gave, hun kommer til at huske – og elske dig for – lige indtil den søde juletid nærmer sig næste år.

10 numre af Eurowoman, 449 kr.

6: pæn vin

For mange kvinder gælder det, at jo pænere, jo bedre, og det gælder særligt for køkkenredskaber og service. Siden vinglas er et essentielt element i køkkenskabet, kan du passende starte der. Hun vil blive positivt overrasket over dit øje for æstetik, og du kan glæde dig ved tanken om, at vinglassene er alt for pæne til ikke at blive brugt. Alle er glade.

Vinglas fra Lyngby, 4 stk. for 400 kr.

lyngby vinglas.jpeg

7: Middagen i byen

Noget der, i kombination med en anden gave, virker hver gang, er en god middag i byen.  Det kunne fx være på Mefisto i Aarhus’ Latinerkvarter, der er blevet kåret til årets fiskerestaurant 2016. Restauranten bygger på enkel, ukompliceret og hyggelig mad, der alligevel ikke går på kompromis på smagen.

Fire retter for 350 kr.

8: Pas på hendes hoved

Er der nogen større kærlighedserklæring end en cykelhjelm? Nej vel? Hvis du virkelig elsker din kæreste, kan du også tåle at se hende med væltekyse på hovedet, også fordi hovedbeskyttelse langtidssikrer hende. Køb eventuelt en til dig selv også, nu du er i gang.

Abus cykelhjelm, 549 kr. 

9: En stærk kvinde

Få førstedamer har formået at erobre pøblens hjerter som Michelle Obama. Mens hendes mand vandt valget, vandt hun folket og titlen som rollemodel for alle verdens kvinder. Nu er hendes erindringer udkommet på bog, og mon ikke din kæreste vil sætte pris på lidt godt læsestof henover julen? 

Michelle Obama, 'Min Historie', 299 kr. 

Untitled-1.jpg

10: Et ur til samlingen

Selv kvinder, der har alt sætter pris på smukke ure, og derfor er det en løsning, der altid holder. Er hun nostalgisk anlagt, kan du vælge et ur til hende fra About Vintage, som laver nye ure i vintagedesigns.
Ur, About Vintage, 1699 kr.

ur.jpg

11: Guld om halsen

Det kan gå begge veje, hvis du forærer hende et smykke, men vælger du at bevæge dig ud på farligt territorie, kan du ligeså godt gå all-in og selv designe et smykke til hende. Hvis du rammer ved siden af, får du i det mindste point, fordi du prøvede.

Speciallavet halskæde fra Handcrafted Copenhagen til 950 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver og Jul