Min Roskilde Festival: Silas Adler fra Soulland

Min Roskilde Festival: Silas Adler fra Soulland

Snart skydes sommerferien i gang med Roskilde Festival. Det faste cirkus af musik, øl, hukommelsestab, gamle venner, kærlighed og konstant beruselse rykker for en uges tid fra Dyrskuepladsen og direkte ind i vores hoveder. Som optakt har vi spurgt en række mennesker om deres forhold til festivalen.

SILAS ADLER, designer og medstifter af tøjmærket Soulland.

Har du en sjov historie fra Roskilde?
   
"Jeg spillede et dj-set sammen med to venner for nogle år siden. Det var på skateboardarealet, og der var 10.000 party-glade kids, som gik amok. Vi spillede i hubertus-tøj og ridehjelme. Det var insane. Vi fejrede det dagen efter med at ryge en masse skunk og løbe igennem teltene på campingpladsen."

Hvilke koncerter skal du se i år?

"Vinnie Who åbner orange, bum! Også RiRi selvfølgelig. Jeg er fucking træt af folk, som brokker sig over, at hun skal spille. At det ikke er Roskilde-agtigt og ikke er den "gode" smag. Fuck det, hun er fra Barbados og laver hits, hvad mere vil I have? Så er der Lars, James og co. (Metallica, red.), det skal nok også blive sjovt!"

Hvordan er du til koncerterne?

"Jeg prøver at være fuld, og det plejer som regel at funke meget godt. Jeg har ikke noget system, så jeg står, hvor jeg står."

Hvad har du med i tasken?

"Jeg har ikke nogen taske, jeg har alt i lommerne."

Hvad drikker du på festivalen?

"Alt."

Hvor skal du sove?

"I bilen og hjemme."


LÆS OGSÅ Min Roskilde Festival: Rasmus Bak fra Libertine-Libertine

LÆS OGSÅ Min Roskilde Festival: Mads Axelsen

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Roskilde Festival