Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Corona-projekter

Foto: PR & Getty Images

24 projekter, du har tid til at realisere nu

Trisser du rundt i din corona-hybel og keder dig? Er surdejsprojektet gået i vasken? Overvejer du at se din favorit-serie for tredje gang? Så har vi samlet 24 mere eller mindre meningsfylde corona-realiseringsprojekter, så du kan komme ud på den anden side af krisen som et mere dannet og mere helt menneske. Hvis ikke nu, hvornår så?

Mens Danmark er lukket ned, tuller vi alle rundt hver og for sig og forsøger at etablere en hverdag, der ikke efterlader os som ligblege YouTube Premium-medlemmer, når det statslige lockdown en gang er forbi. Særligt hårdt ramt er dem, der af den ene eller anden grund ikke kan tage arbejdet med hjem. Og for os alle gælder det, at alle sociale aftaler er aflyst. Aldrig har der været mere tid i kalenderen.

Hvis du slider med at finde meningen med tilværelsen og vil undgå at falde ned i et hul af ligegyldige overspringshandlinger, har vi samlet 24 beskæftigelser, du kan give dig i kast med, mens du venter på hverdagen. Vi garanterer, at du kommer ud på den anden side som en bedre udgave af dig selv:

Læs ’Ulysses’, ’Krig og Fred’ eller en tredje, lang litterær klassiker.

Here’s the catch: Du må aldrig fortælle nogen, at du har læst den.

Bliv gør-det-selv-mand.

Henvendt til alle de djøf’ere med lange, fine tastaturfingre, der læser med: Det er nu, du igen kan appellere til den respekt, du aldrig fik af din far og lære at lappe en cykel, bygge en reol eller fixe en radiator.

krig.jpg

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her