Pulled pork a la Nose2Tail

Mange mener, at Sydstatsklassikeren pulled porkskal lavespå grillen. Det kræverteknik og dedikation at holde øje med temperatur og kød i 10-12 timer i streg, og derfor er der også noget svært tilfedsstillende ved netop den øvelse. Mindre kan dog også gøre det...

Pulled pork a la Nose2Tail
Offentliggjort

Denne opskriften på pulled pork er fra madbodegaen Nose2Tails kogebog 'LOKAL KÆRLIGHED - en kødbog'.

Pulled pork a la Nose2Tail

Pulled pork

1 nakkesteg

50 g brun farin

20 g salt

2 spsk røget paprika

1 spsk chiliflakes

5 fed hakket hvidløg

1 spsk sennepspulver

1 tsk knust spidskommen



Lav din rub af farin, salt, paprika, chiliflakes, hvidløg, sennepspulver og spidskommen. Rul stegen med din rub. Lad den stå 2-3 dage på køl.



Kom den i ovnen i mindst 12 timer ved 95° eller i din kuglegrill.



Træk din steg i stykker med et par gafler: Værsgo. Pulled Pork!



Tip: Server i sandwichbolle – med coleslaw og en god marinade.







Pulled pork a la Nose2Tail