Tre stjerner: København har (gen)vundet en jazzklub i verdensklasse, men restaurantoplevelsen var ujævn

Lars Seier har allieret sig med solide kræfter og åbnet Epicurus, hvor Bdr. Prices gamle lokaler er blevet forvandlet til en kombineret bistro, bar og jazzklub. Gastro har været forbi for at se, hvordan det swinger.

Interiøret på jazzklubben på Epiricus
Offentliggjort

Epikur var filosof i oldtidens Athen, og alt efter hvem man spørger, var han enten fortaler for menneskets frie vilje eller en nydelsessyg hedonist og selve grundeksemplet på en ugudelig og liderlig synder. 

Hvilken af tolkningerne, rigmanden Lars Seier hælder til, skal jeg ikke kunne sige, men hans seneste projekt (udover ejerskaber af Geranium, Alchemist og Dan Turèll) hedder Epicurus og er en blanding af restaurant og jazzklub.

Til formålet er Lars Seier indgået i et samarbejde med jazzpianisten Niels Lan Doky, cocktailkongen Rasmus Shepherd-Lomborg fra Ruby og Mads Bøttger fra Dragsholm Slot – sidstnævnte var også en del af ejerkredsen, da stedet i Rosenborggade dannede rammen om Brdr. Prices første restaurant.

Man behøver ikke både spise og gå til jazz for at komme her – oplevelserne kan købes hver for sig, men mon ikke de fleste kommer efter Dinner & A Show. Epicurus har en såkaldt signaturmenu til 995 kr., men vi valgte at gå a la carte for at komme mest muligt rundt.