Saks2.jpg

Skarp på japansk

Hvis du skal vinde udstyrskampen over dine venner,
er en havesaks fra Japan Best et godt es at have i ærmet. Og så gør det jo selvfølgelig ikke noget, at den er japansk produceret, da det både borger for kvalitet og nidkærhed i detaljen.
Japan Best havesaks, 2.200 kr.

 

is.jpg

Istid

Ligesom med brødbagning er isfremstilling en kunstform, der kræver øvelse, og du kommer til at fejle mange gange, før din is er perfekt. Men pyt med det, for det er lidt som med sex: Når det er godt, er det rigtig godt. Når det er knap så godt, er det stadig … ret godt.
DeLonghi ismaskine, 2.165 kr.

 

Lampe.jpg

Blødt lys

Lanterner er ofte forbundet med noget billigt skrammel, man kan købe i Chao Chao. Ikke længere. Japanske Beams er gået sammen med By Japan og Akimura Taiheido om at lave nogle stilmæssigt overlegne lyskilder, man faktisk har lyst til at have hængende.
By Japan lanterne, 820 kr.

 

Parasol.jpg

Skyggetid

En sand sommermester ved, hvornår det er tid til at trække sig, inden solstikket melder sin ankomst. Gik du for grundigt til værks med motorsaven i corona-tågen sidste sommer, så der nu ikke længere er skygge at finde i din nøgne have, er det oplagt at investere i en parasol.
Skagerak ’Messina’, fra 2.495 kr.

 

Frama.jpg

Små fornøjelser

Få ting smager bedre end iskold øl i glas, mens solen bager og dagen går sin gang. Gør dig selv en tjeneste og skift de kluntede halvlitersbasser ud med disse små, håndblæste kunstværker fra danske Frama. Det smager af to mere.
Frama glas, 4 stk., 1.500 kr.

 

Tekla.jpg

Svøbt ind

Der findes ikke meget, der er mere feriebekræftende end at smide en blød badekåbe på din genoplivede krop efter et forfriskende morgenbad i havet. Tekla har lavet en bredstribet med hætte, så der er ekstra points på slappe-kontoen.
Tekla badekåbe, 1.345 kr.

 

Grill.jpg

Oprustning

Der er meget få ting, der slår mad lavet over grillkul, og derfor skal du selvfølgelig have noget ordentligt. Din Weber-kugle har udtjent sin værnepligt, så den kan du passende sætte i garagen og i stedet købe en grill fra mestrene af outdoor, Snow Peak. Med den på terrassen, kan du nemlig være sikker på, at din nabo ikke får et ben til jorden.
Snow Peak grill, 2.477 kr.

 

Missoni.jpg

Sildeben med kulør

Italienske Missoni er et af de få brands, der kan slippe afsted med et inferno af farver. Her har de vanen tro skabt et kulørt håndklæde i deres velkendte sildebensmønster, så du er sikker på at kunne finde det i strandens kridhvide sand.
Missoni ’Warner’, sæt af bade- og gæstehåndklæde, 632 kr.

 

Pellicano.jpg

Ryg og rejs

Vi gider ikke blande os i dine præferencer; ryg dog, hvis det føles godt. Derimod har vi en holdning til dit askebæger, og det bliver næppe mere stilfuldt end dette fra det legendariske italienske hotel Il Pellicano. En perfekt følelse af la dolce vita derhjemme. Når bjerget ikke vil komme til
Muhammed …
Il Pellicano askebæger, 260 kr.

 

Morsø.jpg

Ild i pizzaen

Sommer er fisk og grønt, så langt øjet rækker. Men hvis du vil være rigtig populær hos dine gæster, sætter du fut i dit eget pizzabageri med en brænde-
fyret ovn. Husk, at en rigtig god pizza sjældent har over fire ingredienser, så hold igen med kreativi-
teten, og lad det enkle herske.
Morsø Forno, 5.994 kr.

 

 

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

Sommeravis1.jpg

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.