29. januar 2019: Konkurrencekøkkenet i den store messehal i Lyon står funklende rent. Knive, redskaber og råvarer er pakket og klargjort ned til mindste detalje. Et tryk på nedtællingsuret er nu det eneste, der mangler for at sætte Bocuse d’Or-infernoet i gang. Musikken og larmen fra tilskuerne tager til, og Ronni Mortensen mærker, hvordan adrenalinen begynder at summe i benene. Men det er ikke ham, der om lidt indtager det danske køkken. Det er Kenneth Toft-Hansen og assistenten Christian Wellendorf. De sidste måneder har Ronni Mortensen hjulpet med de endelige forberedelser, og nu hvor det hele skal kulminere, kan kokken pludselig mærke, hvor meget han egentlig gerne ville, at det var ham, der skulle sendes i ilden.

"Det kriblede så meget i fingrene, da jeg så Christian og Kenneth gå i køkkenet dernede. Man var så tæt på. Jeg skal ærligt indrømme, at det var et vildt antiklimaks at stå på siden og se de andre gå i gang. Men det vækkede mig," husker Ronni Mortensen.