Hvad har været dit bedste måltid?
”Jeg hælder til, at jeg har fået det bedste måltid på en restaurant, der hedder Brooklyn Fare, som jeg var på med min kone og to vennepar. Eller, det vil sige, at den hed Brooklyn Fare; den lukkede desværre i juli, fordi ejeren og køkkenchefen blev uvenner. Den havde tre Michelin-stjerner og lå inde i et supermarked på midten af Manhattan. Så gik man der mellem beef jerkey og chokoladebarer ned mod en bagdør for at træde ind i denne her fantastiske restaurant.
Jeg havde virkelig høje forventninger til stedet, fordi jeg havde hørt en masse beretninger derfra, men alligevel overraskede oplevelsen mig virkelig positivt. Maden var utrolig enkel, det var asiatisk med en kontakt til det franske håndværk, hvilket virkelig tændte noget i mig, da jeg sad der: Jeg følte mig enormt inspireret af køkkenchefens tilgang.”
Var der én særlig ret, som skilte sig ud?
”Det er ikke, fordi jeg normalt fremhæver dessertretterne, men jeg husker en dessert, som var en meget luftig creme med yuzu og kanel, der havde noget sprødt i bunden. Så igen: enormt simpelt, men samtidig havde man bare lyst til, at den ene skefuld skulle følge den næste, og det var meget sigende for hele måltidet – man havde ikke lyst til, at det skulle stoppe. Hvis gæsten har det sådan fra første til sidste ret, så har man ramt noget helt rigtigt.”
Nogle natklubejere lever for festen. For atmosfæren, opmærksomheden og den næste drink. Men nattelivets mest magtfulde menneske er en mand, der indtil nu har holdt sig så langt væk fra diskolyset som muligt. Og…