Er der et liv efter Tinder?

Hvordan ser man ud, når man ikke har taget bad i seks årtier?

Og må man blande sort og mørkeblåt eller bære brune sko til sorte bukser?

Vi har skrevet om lidt af hvert i år. Det var været sjovt, moderigtigt, alvorligt og langt ude.

I har klikket lystigt på artiklerne, kommenteret dem og delt dem med jeres venner på Facebook og Twitter.

Det vil vi gerne sige tak for med denne top 11 over de mest læste historier på euroman.dk i 2014.

11. På en flot 11. plads finder vi en række portrætter fra en spadseretur på Amalienborg Slotsplads. Her står unge gardere med høje bjørneskindshuer og alvorlig mine og passer på dronningen. Som turist har du sikkert prøvet at hyle dem ud af den ved at spørge dem, hvad klokken er, lave stirrekonkurrence eller posere ved deres side. Men de er ikke sådan at ryste. Men da fotograf Kenneth Nguyen trak sit spejlreflekskamera frem og fotograferede deres frostbidte ansigter, reagerede de.

Se de fede ansigtsudtryk her: Ufrivillige portrætter af Den Kongelige Livgarde



10. Iranske Amoo Hadji er 80 år, holder af en god pibe tobak, bor i byen Dezhgah i Fars-provinsen i Iran. Og så har han ikke været i bad de sidste 60 år. Det er der kommet en utrolig billedreportage ud af.

Gode gamle Amoo Hadji kan vist godt klare et gensyn. Se billederne: Iransk mand har ikke været i bad i 60 år


9
. På Euroman er vi glade for mode og i samarbejde med kyndige folk at give fif til dos and donts. I denne artikel har vi rådført os med vores egen moderedaktør, Frederik Lentz Andersen, der ved lidt om, hvad vi troede, vi ikke måtte. Men som vi godt må alligevel.

Få styr på reglerne her: 7 forældede moderegler du sagtens kan droppe




8
. I krogene går snakken; Tinder er ved at være lidt yt. Men heldigvis er dens mulige arvtager allerede lanceret. Den hedder Heaps og er inspireret af P3-programmet ’Festen og Gæsten’, der parrer fester med gæster. Det tager lidt af presset, man kender fra Tinder, hvor man er one on one. I stedet mødes grupper af venner, hvilket giver mange kombinationsmuligheder.

Læs om Heaps her: Danskernes nye fest-app kan blive den næste store ting




7. På syvendepladsen har vi noget, der er rigtig sjovt. Det er 22-årige Mikkel Bækby Johansen, der observerer folk i forskellige sociale sammenhænge. Ting, de gør og siger. Ting, han selv kommer for skade at sige. Det er blevet til en lang ironisk liste over 150 ting, man burde gøre noget mere. Som f.eks. at sige ”skriv om bog om det”, hvis folk siger noget uinteressant, præsentere sig med sit fulde navn, klappe efter en god pointe eller formulere spørgsmål aggressivt: ”Vil du eller vil du ikke have en kop kaffe?!”

Og der er mange flere fede: 150 ting, man burde gøre noget mere

6. Vi kommer ikke uden om Kim Kardashians numse. Den har fyldt meget på nettet i år. Frodig, olieret og bar kunne den opleves på forsiden af magasinet Paper under overskriften ’Break the internet’, hvilket var lige ved at ske. Alle ville se Kanye Wests frodige kone, og siden har mange mennesker på nettet fået meget sjov ud af at croppe Kim Kardashians bedste side ind i diverse hotdogs, ansigter og kaffemaskiner.

Læs med her: Kim Kardashian får nettet til at bryde sammen



5. Beyoncé er også begunstiget med et godt bagparti, og så har hun en gudbenådet stemme. Begge dele kan opleves i musikvideoen til ’Partition’.

Nysgerrig?: Beyoncé mere fræk end nogensinde i ny video



4. I novembernummeret af Euroman taler komiker Mick Øgendahl ud i et modigt interview om dengang, han blev ramt af stress og tog til psykiatrisk afdeling for at lade sig indlægge. Artiklen kom på nettet, og den ville I rigtige gerne læse den.

Hvis du ikke fik læst med, får du chancen igen her: Kør mig til psykiatrisk afdeling



3. Fodboldspillere har tendens til at falde for rigtigt smukke kvinder. Euroman har kigget lidt på dem og lavet et galleri med høj koncentration af gode silhuetter, lange ben og fyldige læber.

Du kan se dem her: Top 15: De smukkeste VM-kærester



2. Den næstmest læste artikel på euroman.dk handler om en mand, der ikke var mange der kendte, før den aflivede girafunge Marius fra København Zoo blev obduceret foran et publikum af små børn i flyverdragter, hvorefter kødet blev løveføde. Forargelsen var enorm, og snart turnerede Zoo’s videnskabelige direktør Bengt Holst i medier i ind- og udland. ”Det er ikke ondt, det er naturligt,” og ”børn kan rent faktisk lære meget af at se noget som det her”, sagde han til britiske Channel 4, hvis journalist trods ihærdige forsøg ikke kunne hyle Bengt ud af den.

Se hele klippet her: Zoo-direktør sætter engelsk tv-vært på plads




1. Den af vores artikler, der er blevet læst allerflest gange i år, handler om Utøya. Den lille norske ø, hvor Anders Behring Breivik skød og dræbte 69 unge mennesker 22. juli 2011, hvilket for altid vil mærke øen i Tyrifjorden. Det har den svenske kunstner Jonas Dahlberg forsøgt at illustrere med sit stærke bud på et mindesmærke, der simpelthen skærer øen over i to for at illustrere det åbne sår, massakren har efterladt.  Jonas Dahlbergs forslag blev vedtaget af en enig jury.

Se det smukke mindesmærke for tragedien på Utøya