How to Spend It
Livsstilstillægget til Financial Times er skamløst og utilsløret. Penge er vinklen – ligegyldig om det handler om litteratur: Hvor mange penge kan man lave som ghost writer? Eller rejser: Hvor dyrt kan man indkvartere sig? Et fascinerende indblik i, hvor store formuer læserne forventes at have, og hvilke silkesengesæt og schweizerurværker de forventes at forsøde tilværelsen med. Af og til inspirerende. Ofte forargende. Aldrig kedeligt.

Peter Nicolai Gudme Christensen, journalist

British GQ
Mens det amerikanske GQ er mærket af krisen og bliver tyndere og mindre, holder den britiske udgave høj standard, især med Alistair Campbells interview, samfundsartikler og sprøde faste formater. Og så er det layout i topklasse.

Karl Erik Stougaard, chefredaktør

Time Magazine

Hvis du samler samtlige avisers søndagstillæg, udvælger de bedste features om økonomi, international politik, tech og videnskab og samler dem i ét magasin, så har du Time Magazine. Bladet tager hvert år dagsordenen med deres kåring af verdens 100 mest magtfulde personer, og af danskere på listen kan bl.a. nævnes Bjørn Lomborg (2004), Rene Redzepi (2012), Bjarke Ingels (2016) og Margrethe Vestager (2017). Det er perspektiv på aktuelle og altid seriøse problemer i verden, og forsiden er ofte overraskende med en kommenterende illustration, som da Donald Trump blev tegnet med sit hår i flammer.

Laura Labarca, redaktionschef

Monocle

Kalder alle globetrottere: Britiske Monocle henvender sig til den rejsende elite med solid journalistik om både erhvervsliv, politik, design, mode og kultur. Med et internationalt udsyn – og en stor kærlighed til skandinavisk minimalisme – skriver de om alt fra de bedste rejsetips til De Kanariske Øer, kunst i Dhaka og fremtiden for nordisk design, til en reportage om valg i Paraguay, et portræt af Indonesiens præsident og en beretning om situationen i Zimbabwe. Tilmed har de en 24-timers online radiokanal, der også kan høres som podcast, som bestemt er et lyt værd.

Nina Buth Olsen, journalist

Bon Appétit

Amerikansk, overskudsagtigt og inspirerende. Bon Appetit minder ikke om andre madmagasiner. Visuelt er det i en klasse for sig, og opskrifterne er rimeligt tilgængelige. Maden afspejler fint den amerikanske madscene, som er inspireret fra alle mulige lande.

Thomas Bredesen, art director, og Peter Nicolai Gudme Christensen, journalist

New York Magazine

Flabet, larmende, intelligent og knitrende elektrisk lige som den by, magasinet skriver om. New York Magazine udkommer en gang hver 14. dag og beskæftiger sig med politik, samfund, sport, mode, kunst og popkultur med røv i bukserne – det vil sige seriøst behandlet – i portrætter, reportager og billedserier. Et kulørt-seriøst modstykke til The New Yorker.

Jonas Langvad Nilsson, journalist

 

LÆS OGSÅ: Frank Hvam, Simon Jul og Klaus Riskær skal gøre agurketid til yndlingstid på Radio24syv

LÆS OGSÅ: Ny videoserie på Euroman: Følg mountainbikeren Frederik Leth rundt i Europa

LÆS OGSÅ: 3 serier du skal tjekke ud i juni