Jacob Brink Lauridsen (t.v.) begyndte som restaurantchef på Ruths Hotel tidligere på året, mens Jack Cramer har arbejdet der siden 2019
Jacob Brink Lauridsen (t.v.) begyndte som restaurantchef på Ruths Hotel tidligere på året, mens Jack Cramer har arbejdet der siden 2019

Ruths Hotels restaurantchef tabte 10 kilo over højsæsonen: ”Jeg gik 28 kilometer om dagen”

Få danske hoteller er mere ikoniske end Ruths Hotel – med alt hvad det indebærer af gamle traditioner, højt flyvende sommergæster og et ambitionsniveau, der sigter højt. Med gourmetrestauranten Oké vil man nu spise kirsebær med de største.

Offentliggjort

28 kilometer om dagen. 

For snart sagt alle danskere er uge 29 lig med højsommer. Men hvor de fleste ligger på langs og nyder det, ligger Jacob Brink Lauridsen vandret. For er man som ham restaurantchef på Ruths Hotel, det måske travleste sted i industriferie-Danmark, kommer man ikke sovende til succes. Nej, den kommer man gående til. 

”I uge 29 gik jeg 28 kilometer om dagen. Over sommeren tabte jeg 10,2 kilo. Og jeg gik to skjortestørrelser ned,” siger han på bagkant af de uger, hvor det står allertravlest til i den del af Skagen, hvor de velbeslåede ynder at holde til. 

Tallene taler deres eget tydelige sprog. Og når man er i spidsen for værtskabet på et af de mest ikoniske hoteller i kongeriget, er det klart, at han skal smede, mens jernet er varmt.