Gæsterne kan være her hvert øjeblik: Til middag hos Morten Brink Iwersen

Uanset hvor meget man har forberedt sig, så er de sidste minutter, før gæsterne kommer, de vigtigste. Vi har denne gang kigget indenfor hos Morten Brink Iwersen, lige før hans gæster ringer på døre.

Morten Brink Iwersen
Offentliggjort

Hvad kan stresse dig som vært?

”Vinlogistik. Vi bor i en lidt varm lejlighed i København, så vi har vinen i en kælder i Frankrig og så nærlageret i mit gamle kælderværelse i Roskilde. Det kræver lidt planlægning. Selvom jeg har udvalgt, hvad vi vil tage via CellarTracker i god tid, så kan jeg aldrig finde det hele eller bliver grebet af en stemning i nuet. Bagefter føler jeg sjældent, jeg får taget det helt rigtige.”

Har du et godt råd til dem, der synes, at de ser venner og bekendte for sjældent, men samtidig ikke rigtig kan overskue det?

”Invitér folk lidt tidligere, og lav maden sammen. Det er superhyggeligt, og det kræver bare, at du køber de råvarer, du synes, er sjovest. Sæt nogle grove rammer, giv de forskellige retter en overskrift. Gæsterne skal nok blive kreative, google og gå i gruppe-mode, hvis du ikke har en opskrift i hovedet. Bare giv dem nogle glas vin.”