Bliv mester udi græsk madlavning

Mød Anthoula Troupakis og smag hendes græske mad, når Meyers Madhus bliver omdannet til en stemningsfuld pop-up taverna.

Bliv mester udi græsk madlavning
Offentliggjort

For 15 år siden spiste Claus Meyer og hans rejsekammerat, præsten Poul Joachim Stender, hos Anthoula Troupakis i den stille by Kardamili på den sydlige spids af Peloponnes. Måltidet var så vidunderligt, at de aldrig glemte det.

Torsdag d. 10. januar kan du få mulighed for at deltage i et madlavningskursus, hvor du vil lære at mestre det græske køkken i selskab med selveste Anthoula Troupakis.

Der skal laves klassiske retter, som man fortolker dem på det sydlige Peloponnes, blandt andet tzatziki, taramosalata, blæksprutter – råmarineret i salat og bagte – kaninstifado og frikassé, braiseret ged med tomat og kanel, og lokalt sødt bagværk med mandler, pinjekerner og krydderier. Anthoula Troupakis underviser på flydende engelsk og bliver assisteret af en kok fra Meyers Madhus.

Er du mere til at smage mad end at tilberede den, kan du også vælge en 5 retters græsk menu kokkeret af Anthoula Troupakis. Madlavningskurset foregrå torsdag d. 10. januar og koster 1.100 kr. Den græske middag er fredag d. 11. januar og koster 650 kr.

Læs mere og køb billeter på Meyersmadhus.dk

Se også: 28 kaffeoaser i Rom