Dampet rejedumpling – xia jiao

Dampet rejedumpling – xia jiao
Offentliggjort

500 g pillede rejer

1 æggehvide

2 spsk. hakkede vandkastanje

1 spsk. finthakket forårsløg

1 spsk. soja

1 spsk. kinesisk risvin

1 spsk. olie

1 spsk. tapiokamel

1 tsk. salt

1 tsk. hvid peber

Bland ingredienserne til en lind fars, og lad den trække 1 time. Fordel farsen på små runde skiver af dej, der foldes sammen og dampes i ca. 4 minutter.

Dej:

1 ½ kop sigtet hvedestivelse

½ kop sigtet tapiokamel

1 ½ kop varmt vand

2 spsk. olie

Bland de to slags mel, og rør med vand og olie til en dej, der rulles tyndt ud som til ravioli. Stik runde plader ud.

Tip: Anvend kun den nederste hvide del af forårsløget.