Falsled Kro fylder 40

I år er det fyrre år siden, Lene og Sven Grønlykke åbnede Falsled Kro, som de havde købt to år tidligere, og dermed kom det franske torvekøkken i topgourmetudgave for alvor til Danmark. Det fejrer Falsled Kro med en jubilæumsmenu med overskriften 'Tradition, innovation og håndværk', der går i luften fra i morgen den 15 april.

Falsled Kro fylder 40
Offentliggjort

Første kok på stedet var Jean-Louis Lieffroy, og der var han indtil Randi Schmidt og Per Hallumdbæk tog over forrige år. Jubilæumsmenuen koster 1.750 kr. pr. hoved og den tilhørende vinmenu 1.450 kr. Menuen trækker på nogle af kroens signaturretter gennem tiden, ligsom den af spejler Falsleds meget nutidige udtryk. Menuen serveres fra 15. april og året ud.

Falsled Kros 40 år er i øvrigt kun en lille del af af stedets historie, idet der har ligget landevejskro siden 1744 på adressen.