Fisk masala – hare masale wali machli

Fisk masala – hare masale wali machli
Offentliggjort

500 g torskefilet

2-3 grønne chili

4 spsk. frisk koriander

1 fed hvidløg

1 citron – saften heraf

1 spsk. revet ingefær

2 tsk. havsalt

2 spsk. olie – evt. sennepsolie

2 spsk. olie til stegning

2 spsk. smør til stegning

Citron som tilbehør

Smør som tilbehør

Skær 3-4 lange snit i fileterne. Hak chilierne fint, og det samme med korianderen. Pil og riv hvidløgsfeddet. Pres citronen for saft. Rør chilier, koriander, hvidløg og citronsaft med alle øvrige ingredienser, og masser blandingen ind i fileterne, der skal marinere i 10-15 minutter. Tør fisken let af inden stegning. Varm olie og smør op på en stor pande, steg fileterne ved høj varme i 2-3 minutter på hver side. Server med masser af citron og lidt smeltet smør.

Tip: Anden fisk end torsk kan sagtens bruges, dog ikke laks, ørred eller lignende fed fisk!