Her skal du spise: Paris

Her giver en række berejste, gastronomiske insidere deres bud på, hvor feriens bedste måltider skal indtages. Denne gang går turen til Paris...

Her skal du spise: Paris
Offentliggjort

Anne au Chocolat, Chokoladeblogger på anneauchocolat.dk og kommunikationsmedarbejder hos Chokolade Compagniet

Hvor: La Régalade, 45 Avenue Jean Moulin, 75014 Paris, +33 145456858, ingen hjemmeside

Hvad: Fransk bistromad af høj kvalitet, fine vine og en god stemning i et mindre turistet kvarter i Paris.

Hvorfor: ”Det er altid en sand fryd at spise på La Régalade. Det er velsmag over hele linjen med serveringer, som på én gang er rustikke og har sans for detaljerne. Desuden har de et fabelagtigt vinkort – og skønne desserter ikke mindst.”

__________

Fortsætter på næste side...Jan Restorff, Restaurantchef på Søllerød Kro.

Hvor: Septime, 80 rue de Charonne, Paris, +33 0143673829, septime-charonne.fr

Hvad: Innovativ bistromad med et nordisk præg. Frisk og sart, velsmagende mad til fornuftige penge. Mange interessante naturvine.

Hvorfor: ”Det er et superskønt sted med dejlige mennesker, og menuen altid virkelig god og velsmagende. Vinkortet er præget af ’Mads Rudolf-vine’ uden svovl, men det kan jeg nu godt lide. Det er svært at få bord, men det er besværet værd at prøve.”Søren Ledet, Restaurantchef og sommelier på Geranium.

Hvor: L’Epicure, Le Bristol, 112 Rue du Faubourg Saint-Honoré, 75008 Paris, +33 153434340, lebristolparis.com

Hvad: Klassisk trestjernet restaurant med perfekt tilberedte, franske retter og eminent service.

Hvorfor: ”Jeg vil først og fremmest besøge L’Epicure igen, fordi man får fabelagtig, venlig, imødekommende og virtuos service. Hvis L’Epicure var en bil, ville det være en Rolls Royce – det er ikke den spændende og vilde bil at køre i, men den har overdrevet luksuriøs komfort og køreglæde. Et sandt studie i perfekt service. For øvrigt syntes de bare, det var fedt, at vi havde vores 4-årige søn med.”Christian F. Puglisi, Kok og medindehaver af Relæ.

Hvor: Le Chateaubriand, 129 Avenue Parmentier, 75011 Paris, +33 143574595, lechateaubriand.net

Hvad: Bistronomie som Serge Gainsbourg ville lave det. Med en smøg i kæften.

Hvorfor: ”Jeg er vild med Le Chateaubriand, fordi Inaki, som har restauranten, er en af de mest talentfulde og tossede kokke derude. Det er supervelsmagende fransk bistromad, men vendt og drejet, så man slet ikke kan kende det. En stor oplevelse hver gang.”

__________

TILBUD: 6 numre af gastro + 2 skærebrætter fra Raumgestalt

LÆS OGSÅ: 10 gode spisesteder i Paris

LÆS OGSÅ: Paris lokker igen og igen