FRI VIN et samarbejde mellem fire vinimportører: Pétillant, WineWise, Rosforth&Rosforth og Lieu-dit og løb første gang af stablen i 2010 med 44 vinbønder.
I år er tallet næsten fordoblet, og det hører til de absolutte sjældenheder, at så mange af verdens mest eftertragtede vinpersonligheder er samlet på ét sted i Nordeuropa. Bønderne kommer fra Frankrig, Italien, Ungarn, Slovenien, Georgien, Spanien og er vidt forskellige, ligesom de laver vidt forskellige vine.
De har dog et tilfælles, nemlig at de alle laver håndværksvin uden brug af kemi eller industrielle metoder. Vin, der smager af det sted, hvor vinstokkene vokser, og ikke af manipulation i kælderen eller af de 59 tilsætningsstoffer, EU tillader i vin. Folkene bag FRI VIN garanterer, at der vil være noget for enhver smag - noget rødt, noget hvidt, noget midt imellem. Noget med bobler, noget uden.
Lørdag, 26. april 2014
Smagning kl. 10-18
Vinbar, fest & aftensmad kl. 18-24.
Der kan købes mad undervejs, som vil blive tilberedt af hhv. David Fischers og Kadeaus kyndige hænder. Der vil om aftenen være mulighed for at købe vine på glas og flaske til ren kostpris.
Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.