Blandt årets kandidater som prismodtagere er René Redzepi (Restaurant noma), Wassim Hallal Frederikshøj) og Thomas Rode Andersen (Kong Hans Kælder). Vinderne modtager prisen Årets Gericke ved en gallamiddag med taler og underholdning og med Adam Price som konferencier – et storstilet arrangement, du kan komme med til. Gallamiddagen finder sted i Hotel- og Restaurantskolens nyrenoverede lokaler, hvor SPIS NORD og kok Mikael Christensen i samarbejde med elever fra Hotel- og Restaurantskolen står for en gallamiddag med nordjyske rødder.
Billetterne sælges udelukkende via gastro.dk og efter først til mølle-princippet. Vær opmærksom på, at de tidligere år har vist, at interessen er langt større end udbuddet af billetter!
Hvor: Hotel- og Restaurantskolen i København
Hvornår: søndag 19. september, kl. 18
Pris: Takket være velvillige sponsorater på både vin og mad kan prisen holdes på 1.200 kr. pr. kuvert
Send en mail til info@gastro.dk og anfør, hvor mange billetter du ønsker, og hvor billetterne skal sendes hen.
Skriv fuldt navn og udførlig postadresse: det er ikke nok med fornavn og email!
Når vi har modtaget din bestilling, kvitterer vi med en returmail, hvor kontonummer til Årets Gericke oplyses. Bestillingen er først gældende, når vi har modtaget din betaling for billetterne.
Billetsalget begynder 10. juni, og billetter sælges efter først til mølle-princippet. Af administrative årsager kan vi først begynde at sende svarmails ud fra uge 24, men bestillinger behandles i rækkefølge fra og med 10. juni.
Billetter kan ikke bestilles over telefon eller ved direkte henvendelse til gastro/Egmont Magasiner.
Alle henvendelser vedr. Årets Gericke skal ske pr. mail til info@gastro.dk.