Råsyltede abrikoser

RÅSYLTEDE ABRIKOSER MED RØRSUKKER, ROSMARIN OG DRÆNET FÅREYOUGURT.

Råsyltede abrikoser
Offentliggjort

Råsyltede abrikoser

8-12 modne abrikoser
4 spsk. mørk rørsukker
1 spsk. rosmarin
1 spsk. jomfruolivenolie – vælg en uhyggelig god eller spring den over!
2 dl drænet fåreyoghurt

Halvér abrikoserne. Tag stenene ud og knæk dem, så den inderste lille ’nød’ kommer til syne.

Hak de små nødder, og marinér dem sammen med abrikoserne med sukker, rosmarin og evt. olie i nogle timer ved stuetemperatur.

Giv en iskold drænet fåreyoghurt til.

Tip! Er fåreyoghurt for heftigt så prøv med en marscaponecreme, græsk yoghurt eller flødeskum.

Prøv også den franske klassisker clafoutis.