Restaurant Lieffroy

Patrick Lieffroy har sin far, dennavnkundige Jean-Louis Lieffroy med i køkkenet og som medinvestor.

Restaurant Lieffroy
Offentliggjort

10. september åbnede restaurant Lieffroy i Hesselhuset ved kanten af Storebælt i Nyborg. Det er Patrick Lieffroy og hans kone Line, der er hovedkræfterne bag stedet, og den lille familie (far, mor og to børn) flytter selv ind oven over restauranten.

”Vores mål er at drive et køkken, der byder på mad af højeste kvalitet, men til priser, der er nede på jorden, så vores kunder har både lyst og råd til at komme igen. Udgangspunktet er lokale råvarer, når det kan lade sig gøre. Fyn er jo som bekendt Danmarks have, så vi har nok at tage af, men vi er på ingen måder dogmatiske. Vi vil hellere gå på kompromis med oprindelsessted end med kvalitet,” siger Patrick Lieffroy, der har sin far – navnkundige Jean-Louis Lieffroy – med i køkkenet og som medinvestor.

Restaurant Lieffroys koncept er en trerettersmenu til 380 kr. med mulighed for at supplere med to ekstra retter. Menuen skifter hver anden uge.