Sprøde bøger om brød - to anbefalinger

Der findes et hav af bøger om brød og bagværk påmarkedet. Men disse toældreherrer holder bare. Se med her og find inspiration til selv at bage fantastisk brød af den gamle skole.

Sprøde bøger om brød - to anbefalinger
Offentliggjort

Det gode brød bygger på Dan Lepards besøg hos professionelle bagere og fantasifulde hjemmebagere rundt om i Europa, fra bondefamilier i Ukraine og Rusland til søstrene Beras panetteria i Torino og mølleren Michael Shaw i det skotske højland. Nøgleordet er brød, og de mere end 80 opskrifter fortæller om såvel traditionelle bagemetoder og ingredienser som helt nye måder at bage på. Bogen er pt. udsolgt fra forlaget, så brøv at finde den antikvarisk, evt på www.antikvariat.net

Egentlig en (telefonbogstyk!) kogebog. Det var den århusianske bager Jeremys Evans’ gamle lærerbog under hans uddannelse på Cambridge College of Art and Technology, hvor han fik sit speciale i bagning og desserter. Bogen kan købes antikvarisk på www.amazon.com.