Summerbuk med grønne asparges og fattigmandsasparges

Summerbuk og asparges er noget af det fineste, den tidlige sommerkan byde på. Spis med grillede skorzonerrødder til.

Summerbuk med grønne asparges og fattigmandsasparges
Offentliggjort

Sommerbuk, grønne asparges og skorzonerrødder

Til 4 personer

500 g ryg af sommerbuk

8 store grønne asparges

4 radiser

4 skorzonerrødder

Salt

Peber



Kødet deles i passende stykker.



’Bunden’ skæres af aspargesene, der skylles og skæres tyndt på mandolin og lægges i isvand.



Radiserne soigneres og renses, skæres tyndt på mandolin og lægges i isvand.



Skorzonerrødderne soigneres og skrælles og grilles ved lav varme i 30 minutter.



Kødet grilles i 2 minutter på hver side og krydres med salt og peber.



Anret som vist på billedet.









Summerbuk med grønne asparges og fattigmandsasparges