Trøfler i Kong Hans Kælder

Kong Hans en af de restauranter, der i sæsonen’de hvide diamanter’ på kortet.

Trøfler i Kong Hans Kælder
Offentliggjort

Sæsonen for hvide trøfler er skudt i gang, og på Kong Hans’ hjemmesider fryder køkkenchef Thomas Rode sig over herlighederne og konstatere til lige, at trøflerne forekommer mere modne i år.

Dertil kan vi tilføje, at det skyldes, at man i ’trøffelhovedstaden’ Alba i Piemonte har skubbet den officielle start på sæsonen netop for at få større og mere modne svampe. Men bortset fra det, så er Kong Hans en af de restauranter, der i sæsonen (som typisk slutter op mod jul, men kan strække sig ind i januar) har ’de hvide diamanter’ på kortet.

Udbuddet er svingende, prisen konstant stigende, så de allerfleste restauranter, der overhovedet bevæger sig på den galej, har trøfler som en lille ekstra ting og ikke som noget fast på kortet. Hos Kong Hans hedder det: ”Vi har lavet en lille ret, som man kan vælge til menuen formedelst et lille beløb.”